andyopole Napisano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Ja tez sobie jakąś kozę postawię ale raczej nie w tym sezonie. Poza tym w najzimniejszym miesiącu, tegorocznej, wyjątkowo ostrej zimy, zapłaciłem za gaz $84 wiec nie będzie wielkiego zwrotu z tej inwestycji. Cytuj
ilon Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Ale ktos bedzie mial sprzatania na forum Cytuj
pelasia Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Oj bedzie! Beznadzieja jakas! A ja, tak nieoficjalnie, chyba w końcu udało mi sie umiejscowic moj akt slubu Cytuj
Gość Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Looo jaki spam. Ktos naprawde nienawidzi goscia. Lol. Cytuj
andyopole Napisano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 A Adminow nie ma jak sie bajzel robi! Cytuj
KrysiaK Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 20 godzin temu, andyopole napisał: Moj inspector przyjechał w czystym roboczym ubraniu, które po inspekcji nadawało się do prania. Widać takie mamy przepisy, inne niż w PA. W niektorych stanach inspekcja nie jest obowiazkowa. Kupujacy ma jednak prawo zatrudnic inspektora dla wlasnego spokoju. Rowniez jesli dom jest sprzedawany jako "As is" inspekcja nie jest obowiazkowa. Cytuj
andyopole Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) U nas, jeśli kupujesz za swoją gotówkę to "twój problem", jednak jeśli za "bankowe" to bank musi zadbać żeby kupujący spłacał kredyt a nie tracił pieniędzy na pilne, drogie naprawy zaraz po przeprowadzce.* Edit jeszcze raz: dzieki Bogu już w domu, crazy week! A tu tyle roboty, paprykę wysadzić pod folią, wczoraj nakupilem cebulek i bulw roznych kwiatów za $113, trzeba to wsadzić ale jutro, dziś nie mam siły taki zarobiony jestem. Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez andyopole Literówki, pieprz...ny slownik. Cytuj
andyopole Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 5 godzin temu, Roelka napisał: Looo jaki spam. Ktos naprawde nienawidzi goscia. Lol. Nie chce mi się czytać tych postów ale widzę że już tam odchodzi przygotowanie do reklamy. Mówiłem że konkurencja? Cytuj
Karuzelka Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 chciałam powiedzieć, że dzisiaj dostaliśmy wiadomość że nasze GC są w produkcji i na dniach mają być w skrzynce, spodziewaliśmy się ich w sierpniu a tu proszę taka niespodzianka jupi! Cytuj
andyopole Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 4 minuty temu, Karuzelka napisał: chciałam powiedzieć, że dzisiaj dostaliśmy wiadomość że nasze GC są w produkcji i na dniach mają być w skrzynce, spodziewaliśmy się ich w sierpniu a tu proszę taka niespodzianka jupi! No to do roboty teraz! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi