Jackie Napisano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2017 9 godzin temu, Roelka napisał: Teraz będziemy szaleć po niemieckich autostradach Zazdroszczę Kocham niemieckie autostrady. Cytuj
Joanna30 Napisano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2017 Dnia 16.06.2017 o 16:16, Roelka napisał: A ja się pochwalę że właśnie nabylismy nasz pierwszy nowy samochód. Ford Escape 2017. Teraz będziemy szaleć po niemieckich autostradach Super My naszego zeszłorocznego road tripa odbyłyśmy właśnie Fordem Escape i spisał się rewelacyjnie! Cytuj
Gość Napisano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2017 Pierwszy poważny test dla naszego nowego bolidu będzie już za dwa tygodnie. Nareszcie jadę do Polski <3 po 3 latach nieobecności. Tylko na 4 dni ale to zawsze cos. Z innych nowości, zaczynam rozglądać się za praca. Jestem już po pierwszym interview. Cytuj
Patipitts Napisano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2017 2 godziny temu, Roelka napisał: Pierwszy poważny test dla naszego nowego bolidu będzie już za dwa tygodnie. Nareszcie jadę do Polski <3 po 3 latach nieobecności. Tylko na 4 dni ale to zawsze cos. Z innych nowości, zaczynam rozglądać się za praca. Jestem już po pierwszym interview. SUper miłego pobytu Cytuj
andyopole Napisano 21 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2017 6 godzin temu, Roelka napisał: Pierwszy poważny test dla naszego nowego bolidu będzie już za dwa tygodnie. Nareszcie jadę do Polski <3 po 3 latach nieobecności. Tylko na 4 dni ale to zawsze cos. Z innych nowości, zaczynam rozglądać się za praca. Jestem już po pierwszym interview. He he, blyskawiczna wyprawa po futrzaki, cooo? Cytuj
Gość Napisano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2017 4 minuty temu, andyopole napisał: He he, blyskawiczna wyprawa po futrzaki, cooo? Tak Korzystamy z 4 dniowego wolnego weekendu męża. W sierpniu planujemy jechać na dłużej. Cytuj
Joanna30 Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 ... że byłam na koncercie Gunsów i jestem ledwo żywa To był najdłuższy koncert, na jakim byłam - panowie byli na scenie 3 godziny (no, bez 10 minut ). Skąd oni mają na to siłę, to ja nie wiem. W każdym razie koncert mega, show z fajerwerkami, petardami i dobry stary rock. Rewelacja! Cytuj
Gość Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 1 godzinę temu, Joanna30 napisał: ... że byłam na koncercie Gunsów i jestem ledwo żywa To był najdłuższy koncert, na jakim byłam - panowie byli na scenie 3 godziny (no, bez 10 minut ). Skąd oni mają na to siłę, to ja nie wiem. W każdym razie koncert mega, show z fajerwerkami, petardami i dobry stary rock. Rewelacja! Zazdroszczę ;p Cytuj
olmeca Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 3 godziny temu, Joanna30 napisał: ... że byłam na koncercie Gunsów i jestem ledwo żywa To był najdłuższy koncert, na jakim byłam - panowie byli na scenie 3 godziny (no, bez 10 minut ). Skąd oni mają na to siłę, to ja nie wiem. W każdym razie koncert mega, show z fajerwerkami, petardami i dobry stary rock. Rewelacja! Mają siłę z burbona i innych używek. Tak samo jak Rolling Stones Cytuj
Joanna30 Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 2 godziny temu, olmeca napisał: Mają siłę z burbona i innych używek. Tak samo jak Rolling Stones To nie było tego po nich widać Nie gubili rytmu, nie śpiewali bełkotliwie, itp., więc tym bardziej szacun Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi