pelasia Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Roelka trzymam kciuki, bedzie dobrze, nie ma innej mozliwosci. Andy, no nie strasz już tak. Nie ma to jak wyskoczyć z 12h światłem w tunelu, jak tu inni już mają stresa. A tak rozluzniajac temat, czy ktoś śledzi wyprawę naszych alpinistów na K2 ? Cytuj
andyopole Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 1 godzinę temu, pelasia napisał: A tak rozluzniajac temat, czy ktoś śledzi wyprawę naszych alpinistów na K2 ? K2 to tylko skrót. Pełna nazwa brzmi "Kaczyńskich Dwóch". 2 Cytuj
pelasia Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 17 minut temu, andyopole napisał: K2 to tylko skrót. Pełna nazwa brzmi "Kaczyńskich Dwóch". Hahahhaha prawie herbate na siebie wylalam Cytuj
Jackie Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 2 godziny temu, pelasia napisał: A tak rozluzniajac temat, czy ktoś śledzi wyprawę naszych alpinistów na K2 ? Ja śledzę ale nie na fejsie bo niektóre komentarze mnie do szału doprowadzają a ja potrzebuję spokoju http://polskihimalaizmzimowy.com/wyprawy/narodowa-zimowa-wyprawa-na-k2-20172018/ Cytuj
Jackie Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 2 godziny temu, Roelka napisał: Dziękuję. Już wszystko czytam na temat zawału, rehabilitacji, itp. Na razie jest strach. Strach to normalna rzecz w tej sytuacji. Trzymamy kciuki za tatę! Cytuj
pelasia Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 5 minut temu, Jackie napisał: Ja śledzę ale nie na fejsie bo niektóre komentarze mnie do szału doprowadzają a ja potrzebuję spokoju http://polskihimalaizmzimowy.com/wyprawy/narodowa-zimowa-wyprawa-na-k2-20172018/ Ja sledze na tej samej stronie. Nawet nie wiedziałam, ze jest jakas strona fejsbookowa. Tak czy inaczej, powodzenia chłopakom życze! Co za szaleństwo Cytuj
Gość Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Dzięki wszystkim. Najgorsze chyba minęło, lekarze mówią że będą potrzebne bypassy. Sama nie wiem czy to dobrze czy źle. Cytuj
truski27 Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Teraz, Roelka napisał: Dzięki wszystkim. Najgorsze chyba minęło, lekarze mówią że będą potrzebne bypassy. Sama nie wiem czy to dobrze czy źle. Dobrze mój wujek je ma i wszystko jest ok a jest kilka lat po operacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi