Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 godziny temu, mola napisał:

Podobno przed tą zimą ma się udać wszystko wstawić na miejsce.

Jaka fajna historyja. Taka amerykanska. Kupowac, kupowac, kupowac.

Nie darmo mowia ze Chinczyk wszystko wyprodukuje, Zyd sprzeda, Amerykanin kupi. ;)

A Polak ze wszystkiego upedzi.  :D

• Haha 1
Napisano
3 godziny temu, andyopole napisał:

Jaka fajna historyja. Taka amerykanska. Kupowac, kupowac, kupowac.

Nie darmo mowia ze Chinczyk wszystko wyprodukuje, Zyd sprzeda, Amerykanin kupi. ;)

A Polak ze wszystkiego upedzi.  :D

Zaoferuję jej tę opcję w razie gdyby ekipa remontowa co ma niby przyjść w październiku zawiodła :) myśle że się zgodzi, może garaż się zwolni ;) 

• Like 1
Napisano

Boss dzis rano przyjechal usmarkany, kaszlacy i praktycznie od razu wrocil do domu. Teraz dzwonil ze test na Covid ma pozytywny.  Cztery razy szczepiony!

Jeszcze nas pozarazal przy okazji bo wczoraj tez juz pewnie sial germsy dookola. 

Napisano
5 minutes ago, pelasia said:

Ludzi, którzy nie złapali jeszcze covida zaczynają nazywać jednorożcami. Ja na razie jeszcze jednorozec :D

Gratulacje! Tez myslalam ze mi sie uda przezyc pandemie bez covida ale niestety maz przyniosl wirusa z pracy kilka miesiecy temu. :p Nie wiadomo kiedy moze cie dopasc... 

Napisano
4 hours ago, Roelka v.2 said:

Gratulacje! Tez myslalam ze mi sie uda przezyc pandemie bez covida ale niestety maz przyniosl wirusa z pracy kilka miesiecy temu. :p Nie wiadomo kiedy moze cie dopasc... 

Gdzie diabeł nie moze, tam...męża posle :P

4 hours ago, andyopole said:

To ja tez unicorn w takim razie.

Aby tak dalej! 

• Haha 1
Napisano
4 godziny temu, andyopole napisał:

To ja tez unicorn w takim razie.

I my dwoje! Also to, albo przechodziliśmy bezobjawowo. My to w ogóle gramy na level hard gdyż mamy dwójkę w przedszkolu. Różne zarazy nam przyniosły, ale na covid zawsze i uparcie testujemy negatywnie. No ale RSV ze żłobka ciągnie się nam już ze trzy tygodnie 

Napisano
2 minutes ago, mola said:

I my dwoje! Also to, albo przechodziliśmy bezobjawowo. My to w ogóle gramy na level hard gdyż mamy dwójkę w przedszkolu. Różne zarazy nam przyniosły, ale na covid zawsze i uparcie testujemy negatywnie. No ale RSV ze żłobka ciągnie się nam już ze trzy tygodnie 

My z RSV to juz od lipca walczymy.