katlia Napisano 22 Listopada 2023 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2023 1 hour ago, mcpear said: W Costco dzisiaj sprzedawali już choinki. Wlasnie wrocilam z Wloch. Choinki i ozdoby swiateczne w wielu sklepach. Tak samo w Hiszpanii. Cytuj
andyopole Napisano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Napisano 22 Listopada 2023 Paranoja. Niedługo w superhipermarketach znicze nagrobkowe będą wieszać na choinkach. Cytuj
Zuza007 Napisano 22 Listopada 2023 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2023 4 hours ago, mcpear said: W Costco dzisiaj sprzedawali już choinki. Eee, ja mam zdjęcia z września (jako dowód rzeczowy ), że już pod koniec września w Costco można kupić choinki (sztuczne). 1 Cytuj
ceres Napisano 22 Listopada 2023 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2023 7 godzin temu, Zuza007 napisał: Eee, ja mam zdjęcia z września (jako dowód rzeczowy ), że już pod koniec września w Costco można kupić choinki (sztuczne). Też oglągałam. Razem ze znajomymi ;p Cieszę się, że wpadli xd Cytuj
andyopole Napisano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Napisano 22 Listopada 2023 Póki co świętujemy indyka. Dziś "skrócone" lekcje, już od godziny jestem w domu. Happy Thanksgiving Day wszystkim! Cytuj
Roelka v.2 Napisano 24 Listopada 2023 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2023 Jak tam swietowaliscie Black Friday? U mnie slabo, ale chociaz zalapalam sie na fajna promocje na duze swiece zapachowe Juz typowo widzielismy tlumy ludzi pchajacych wielkie telewizory w wózkach sklepowych. Cytuj
Xarthisius Napisano 24 Listopada 2023 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2023 25 minutes ago, Roelka v.2 said: Jak tam swietowaliscie Black Friday? Wieszajac swiatelka na dom A zaraz ide do browaru. Z okazji Black Friday dzisiaj 2 nowe piwa z pedami swierku. W koncu juz Swieta! Cytuj
Roelka v.2 Napisano 24 Listopada 2023 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2023 9 minutes ago, Xarthisius said: Wieszajac swiatelka na dom A zaraz ide do browaru. Z okazji Black Friday dzisiaj 2 nowe piwa z pedami swierku. W koncu juz Swieta! Nice. My tez dzisiaj dekorowalismy domek. Jutro przejdziemy sie na Christams Market i bedziemy probowac lokalne grzance. Cytuj
mola Napisano 24 Listopada 2023 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2023 26 minut temu, Xarthisius napisał: Wieszajac swiatelka na dom Foto z tegoż wydarzenia. Jeden pracownik i trzech kierowników 2 2 Cytuj
Xarthisius Napisano 24 Listopada 2023 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) Ej no, Syn akurat pomagal. Kierowniczki tylko staly z boku. Totez latwo sie domyslic kogo wzialem na piwo... Edytowane 24 Listopada 2023 przez Xarthisius 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi