andyopole Napisano 1 Marca Autor Zgłoś Napisano 1 Marca 3 minuty temu, Łukasz90 napisał: Też tak za pierwszym razem przeczytałem. Absolutnie odpada! Mój boss to nieprzejednany, zdeklarowany bezbożnik. Ale mógłby być wzorem dla niejednego katolika. 1 Cytuj
Łukasz90 Napisano 1 Marca Zgłoś Napisano 1 Marca Akurat to normalne. U mnie jest identycznie. Wielu moich kumpli to ateisci a powinni oni zywcem trafic do raju. Niektórzy to jeszcze lepsze aparaty, bo zatwardzialego katolika pokonaja na znajomosc Pisma Świętego. A najlepszy przykład to mój stryj. Człowiek na którym oparłem jedno z wypracowań nareligie na temat falszywej pobożności. Facet w środę zacznie post o chlebie i wodzie ( i tak caly Wielki Post)a nie znam bardziej bezwzględniej osoby . Cytuj
andyopole Napisano Środa o 01:53 Autor Zgłoś Napisano Środa o 01:53 Głupawy test, stanowczo za dużo pytań. Mnie wyszło że powinienem mieszkać Texasie. Chyba kowboje odstrzelili by mnie za poglądy. https://smartcarting.com/trivia/quiz/personality/?id=67c0983a0039641d2540&Quiz=Which-State-Should-You-Live-In-Personality&lang=pl&utm_source=facebook&utm_campaign=120216289760290157&utm_medium=paid-trivia&showidget=15&fbclid=IwY2xjawI0iqNleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqxgUIed3XQEd0UbhxueAV7-9V6NaAYe5Bs1I_S_YlNUKeL9Zu5MFW_Zmov6gl8I3I2Of_aem_Y7SKWVdTbmqGWhho4LxrMg 1 Cytuj
Joanna30 Napisano Środa o 10:24 Zgłoś Napisano Środa o 10:24 Matko, mi też wyszedł Teksas! Może nie mają tam innego stanu? 1 Cytuj
SuperTraveller Napisano Środa o 22:31 Zgłoś Napisano Środa o 22:31 Chyba faktycznie mają tylko Teksas... Cytuj
andyopole Napisano Środa o 22:34 Autor Zgłoś Napisano Środa o 22:34 Zlotowlosy pilnie potrzebuje nowych wyborcow... 1 Cytuj
Zuza007 Napisano Czwartek o 08:29 Zgłoś Napisano Czwartek o 08:29 No mnie też wyszedł Teksas - a tak bardzo się starałam o NY (nie oszukujmy się, można się zorientować które odpowiedzi prowadzą do którego wyniku ) 1 Cytuj
Kleofas11 Napisano Czwartek o 08:45 Zgłoś Napisano Czwartek o 08:45 10 godzin temu, andyopole napisał: Zlotowlosy pilnie potrzebuje nowych wyborcow... .... oraz partia która koncertowo przerżnęła ostatnie wybory prezydenckie we wszystkich siedmiu "swingujacych" / "wahających się" stanach USA. Cytuj
Joanna30 Napisano Czwartek o 10:06 Zgłoś Napisano Czwartek o 10:06 Czyli przeprowadzamy się do Teksasu To wielki stan, więc założymy tam jakąś eksklawę, która fasadowo Teksasem będzie Cytuj
kenadams Napisano Czwartek o 10:14 Zgłoś Napisano Czwartek o 10:14 On 3/5/2025 at 2:53 AM, andyopole said: Głupawy test, stanowczo za dużo pytań. Mnie wyszło że powinienem mieszkać Texasie. Chyba kowboje odstrzelili by mnie za poglądy. https://smartcarting.com/trivia/quiz/personality/?id=67c0983a0039641d2540&Quiz=Which-State-Should-You-Live-In-Personality&lang=pl&utm_source=facebook&utm_campaign=120216289760290157&utm_medium=paid-trivia&showidget=15&fbclid=IwY2xjawI0iqNleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqxgUIed3XQEd0UbhxueAV7-9V6NaAYe5Bs1I_S_YlNUKeL9Zu5MFW_Zmov6gl8I3I2Of_aem_Y7SKWVdTbmqGWhho4LxrMg Ten test jest strasznie tendencyjny, nie dziwię się że wszystkim wyszedł Teksas. Przy jakimś 10. pytaniu w którym nie pasowało mi nic przerwałem, ale stawiam że też wyszedł by mi Teksas bo jestem taki specyficzny że lubię słoneczną pogodą i BBQ z przyjaciółmi w weekend (wybierając między zwiedzaniem muzeum i surfowaniem...) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi