andyopole Napisano Sobota o 01:13 Autor Zgłoś Napisano Sobota o 01:13 3 minuty temu, Łukasz90 napisał: Też tak za pierwszym razem przeczytałem. Absolutnie odpada! Mój boss to nieprzejednany, zdeklarowany bezbożnik. Ale mógłby być wzorem dla niejednego katolika. 1 Cytuj
Łukasz90 Napisano Sobota o 01:25 Zgłoś Napisano Sobota o 01:25 Akurat to normalne. U mnie jest identycznie. Wielu moich kumpli to ateisci a powinni oni zywcem trafic do raju. Niektórzy to jeszcze lepsze aparaty, bo zatwardzialego katolika pokonaja na znajomosc Pisma Świętego. A najlepszy przykład to mój stryj. Człowiek na którym oparłem jedno z wypracowań nareligie na temat falszywej pobożności. Facet w środę zacznie post o chlebie i wodzie ( i tak caly Wielki Post)a nie znam bardziej bezwzględniej osoby . Cytuj
andyopole Napisano wczoraj o 01:53 Autor Zgłoś Napisano wczoraj o 01:53 Głupawy test, stanowczo za dużo pytań. Mnie wyszło że powinienem mieszkać Texasie. Chyba kowboje odstrzelili by mnie za poglądy. https://smartcarting.com/trivia/quiz/personality/?id=67c0983a0039641d2540&Quiz=Which-State-Should-You-Live-In-Personality&lang=pl&utm_source=facebook&utm_campaign=120216289760290157&utm_medium=paid-trivia&showidget=15&fbclid=IwY2xjawI0iqNleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqxgUIed3XQEd0UbhxueAV7-9V6NaAYe5Bs1I_S_YlNUKeL9Zu5MFW_Zmov6gl8I3I2Of_aem_Y7SKWVdTbmqGWhho4LxrMg 1 Cytuj
Joanna30 Napisano wczoraj o 10:24 Zgłoś Napisano wczoraj o 10:24 Matko, mi też wyszedł Teksas! Może nie mają tam innego stanu? 1 Cytuj
SuperTraveller Napisano 21 godzin temu Zgłoś Napisano 21 godzin temu Chyba faktycznie mają tylko Teksas... Cytuj
andyopole Napisano 21 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 21 godzin temu Zlotowlosy pilnie potrzebuje nowych wyborcow... 1 Cytuj
Zuza007 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu No mnie też wyszedł Teksas - a tak bardzo się starałam o NY (nie oszukujmy się, można się zorientować które odpowiedzi prowadzą do którego wyniku ) 1 Cytuj
Kleofas11 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu 10 godzin temu, andyopole napisał: Zlotowlosy pilnie potrzebuje nowych wyborcow... .... oraz partia która koncertowo przerżnęła ostatnie wybory prezydenckie we wszystkich siedmiu "swingujacych" / "wahających się" stanach USA. Cytuj
Joanna30 Napisano 10 godzin temu Zgłoś Napisano 10 godzin temu Czyli przeprowadzamy się do Teksasu To wielki stan, więc założymy tam jakąś eksklawę, która fasadowo Teksasem będzie Cytuj
kenadams Napisano 10 godzin temu Zgłoś Napisano 10 godzin temu On 3/5/2025 at 2:53 AM, andyopole said: Głupawy test, stanowczo za dużo pytań. Mnie wyszło że powinienem mieszkać Texasie. Chyba kowboje odstrzelili by mnie za poglądy. https://smartcarting.com/trivia/quiz/personality/?id=67c0983a0039641d2540&Quiz=Which-State-Should-You-Live-In-Personality&lang=pl&utm_source=facebook&utm_campaign=120216289760290157&utm_medium=paid-trivia&showidget=15&fbclid=IwY2xjawI0iqNleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqxgUIed3XQEd0UbhxueAV7-9V6NaAYe5Bs1I_S_YlNUKeL9Zu5MFW_Zmov6gl8I3I2Of_aem_Y7SKWVdTbmqGWhho4LxrMg Ten test jest strasznie tendencyjny, nie dziwię się że wszystkim wyszedł Teksas. Przy jakimś 10. pytaniu w którym nie pasowało mi nic przerwałem, ale stawiam że też wyszedł by mi Teksas bo jestem taki specyficzny że lubię słoneczną pogodą i BBQ z przyjaciółmi w weekend (wybierając między zwiedzaniem muzeum i surfowaniem...) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi