vlade Napisano Czwartek o 10:40 Zgłoś Napisano Czwartek o 10:40 (edytowane) Nie moge sam uwierzyc ze to przeklikalem. Teksas oczywiscie. Co za bzdura. Z tym podejsciem do zycia to mialbym ciezko w Texasie. Edytowane Czwartek o 10:40 przez vlade Cytuj
vlade Napisano Czwartek o 10:47 Zgłoś Napisano Czwartek o 10:47 (edytowane) A tak w temacie ze chcialem powiedziec ze, to wlasnie spedzilem 6 godzin robic zadanie, za ktore zafakturuje 3 tygodnie pracy, i klient, amerykański, jest wniebowziety bo jego subsidiary w Indiach by go skasowala za 5 ludzi pracujacych przez 2 miesiace zeby to zrobic. I nie, to nie jest przesada. Edytowane Czwartek o 10:48 przez vlade 2 Cytuj
mola Napisano Czwartek o 14:45 Zgłoś Napisano Czwartek o 14:45 Paszporty naszych dzieci dzisiaj zmieniły status na Approved, mają być w skrzynce w następny wtorek. Jak dojdą zgodnie z zapowiedziami - to czas oczekiwania wyjdzie 5 tygodni od wizyty na poczcie. Także jest wedle czasów podanych w instrukcjach (4-6 tygodni od otrzymania wniosku przez Dept of State), chociaż w zeszłym roku mój paszport przyszedł w trzy tygodnie złożenia dokumentów na poczcie. Cytuj
andyopole Napisano Piątek o 02:25 Autor Zgłoś Napisano Piątek o 02:25 Kiedyś była tu dyskusja na temat leków, drogich, trudnodostępnych, itp. Zadzwonili do mnie wczoraj z grzecznym "zarzutem" że coś ostatnio mało zamawiam. Ostatnio to było, tak na oko, ponad 15 lat temu. Chyba im sprzedaż siadła. Zapytali czy mogą mi wysłać email z nowymi info, zgodziłem się ze względu na to że pamiętałem o dyskusji forum. W każdym razie, tu jest link, zanim email od nich wyląduje w koszu. https://canadaonlinehealth.com/ Cytuj
andyopole Napisano 20 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 20 godzin temu Nie tyle powiedzieć co zapytać chcialem: Koleżanka prosiła mnie o pomoc w zakupie roweru elektrycznego do przejażdżek a ja na elektrykach znam się mniej więcej tak jak na balecie klasycznym. Może ktoś będzie miał pożyteczne spostrzeżenia, porady, na temat rzeczy na które trzeba zwracać uwagę. Pojemność baterii, moc silnika, itp. itd. Cytuj
mcpear Napisano 18 godzin temu Zgłoś Napisano 18 godzin temu Moje dziecko jeździ RADem. Wtedy (2 lata temu) kupiłem bo była jakaś promocja i wiem że miał w miarę dobre opinie w internecie. Jest zadowolona. Nic więcej nie mogę dodać - dzisiaj jakbym kupował drugi to pewnie też bym kupiła RAD - widziałem na ich sklepie model RAD Runner 2 jest poniżej tysiąca. 1 Cytuj
ilon Napisano 5 godzin temu Zgłoś Napisano 5 godzin temu Kochani - trochę z innej beczki pytanie znów do tych podróżujących lotem… pora odprawić się na lot powrotny z Polski do USA ale wygląda na to, że nie mogę, bo w opcji paszportu mam paszport polski, w rezydencji USA i jedyną opcję jaką mam to dodanie numeru zielonej karty. Czy coś źle zrobiłam w innym etapie? Leciałam do Polski na paszporcie polskim, rozumiem że nie mam opcji check-in online bo muszę pokazać paszport US przy okienku? Jak coś źle zrobiłam to dajcie znać, bo na przyszłość wolałabym sobie zrobić ten check in wcześniej niż na lotnisku… Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi