Xarthisius Napisano wczoraj o 19:18 Zgłoś Napisano wczoraj o 19:18 (edytowane) Glownymi wadami discorda/slacka/tg/whatsappa jest 1) brak mozliwosci efektywnego szukania i 2) bardzo niski signal-to-noise ratio... Tylko "mlodziez" ma potrzebe interakcji teraz, juz i natychmiast. Najlepiej w formie wideo z napisami, muzycznym podkladem i indywidualizowanym contentem, ale oczywiscie max 30s. Reszta ludzkosci umie googlac. Edytowane wczoraj o 19:19 przez Xarthisius 1 Cytuj
andyopole Napisano wczoraj o 22:29 Autor Zgłoś Napisano wczoraj o 22:29 @mola lubi robić placki z kruszonką to zawieszę efekt nudnego, długiego weekendu 3 1 Cytuj
mola Napisano wczoraj o 22:41 Zgłoś Napisano wczoraj o 22:41 @andyopole prawda. Ostatnio robiłam 2 tygodnie temu, ale w niedzielę wyprawiamy dziecku urodziny. Stwierdziłam, że zamiast rozdawać goodie bags, których nie cierpię ani dawać, ani jak mi dziecko do domu przywlecze, bo się ten plastik fantastik tylko po domu pałęta, upiekę ciasto. Rodzice, co będą wysiadywać po kątach czekając na dzieci będą mieli co jeść, a resztę rozdam i dojedzą w domu. Owoce pod kruszonką w planach! A to sprzed dwóch tygodni. U mnie truskawki i jagody. 3 Cytuj
andyopole Napisano wczoraj o 22:50 Autor Zgłoś Napisano wczoraj o 22:50 U mnie sezonowo - sliwki wegierki. Cytuj
Xarthisius Napisano 23 godziny temu Zgłoś Napisano 23 godziny temu 53 minutes ago, andyopole said: U mnie sezonowo - sliwki wegierki. I jak zwykle za malo kruszonki 1 Cytuj
andyopole Napisano 22 godziny temu Autor Zgłoś Napisano 22 godziny temu (edytowane) 28 minut temu, Xarthisius napisał: I jak zwykle za malo kruszonki Tyle co zawsze ale masz rację, trochę mało. Tym razem wzbogaciłem kruszonkę marzepanem, jednak dodałem za mało i słabo czuć inny smak. edit: ale widzę tym razem u @mola kruszonkę w większych kawałkach, zazwyczaj robi drobniejszą. Edytowane 22 godziny temu przez andyopole Cytuj
katlia Napisano 21 godzin temu Zgłoś Napisano 21 godzin temu (edytowane) @mola, Super pomysl. Zgadzam sie na 100% z tym plastikiem z goodie bags (w ogole jaki diabel to wymyslil?) Rodzice beda zachwyceni Twoim ciastem, ale uwaga! Beda, raz, zazdrosni ze Ty taka super gospodynia jestes i, dwa, lekko zirytowani ze podnosisz standardy children's birthday parties :)))) Sto lat dla solenizanta i rodzicow. Edytowane 21 godzin temu przez katlia 1 Cytuj
andyopole Napisano 19 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 19 godzin temu Znakomita większość tubylców jeśli w ogóle coś potrafi upiec to jedynie jakiś mix z pudelka wymagający dodania jedynie wody bądź mleka, jajka. Taki swojski cake to dla nich niewyobrażalna rzecz, trzeba się ubrudzić, pilnować czasu, temperatury a co gorsza - poświęcić na to godzinę, czasem dwie... Cytuj
Zuza007 Napisano 15 godzin temu Zgłoś Napisano 15 godzin temu 3 hours ago, andyopole said: Znakomita większość tubylców jeśli w ogóle coś potrafi upiec to jedynie jakiś mix z pudelka wymagający dodania jedynie wody bądź mleka, jajka. Taki swojski cake to dla nich niewyobrażalna rzecz, trzeba się ubrudzić, pilnować czasu, temperatury a co gorsza - poświęcić na to godzinę, czasem dwie... Tylko widzę jeden mały problem... Nasze ciasta mogą dla nich być za mało słodkie Cytuj
Joanna30 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Napisano 14 godzin temu (edytowane) 8 godzin temu, Xarthisius napisał: I jak zwykle za malo kruszonki Najlepsza w cieście zawsze jest kruszonka, szkoda że nie może być całym ciastem Edytowane 14 godzin temu przez Joanna30 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi