kzielu Napisano Wtorek o 19:39 Zgłoś Napisano Wtorek o 19:39 2 hours ago, mcpear said: Ostatnia wiadomość to że w szpitalu był z sepsą Cos nie gra bo ostatni raz byl na forum 31 pazdziernika a wczesniej praktycznie codziennie. Ostatnia wiadomosc byla ze zaczyna rehab. Cytuj
pelasia Napisano Wtorek o 20:17 Zgłoś Napisano Wtorek o 20:17 Na fejsie jest post też tylko z 31, że był transportowany(medyk)do.. Barcelony??? Cytuj
Joanna30 Napisano 21 godzin temu Zgłoś Napisano 21 godzin temu W dniu 10.11.2025 o 03:24, mcpear napisał: Hej. Z luźnych tematów. Właśnie "zdobyłem" Everest Base Camp. Już jestem w Kathmandu. 52 lata i dałem radę. Byłem na solo tripie (w sensie ja + przewodnik + tragaż). Z Lukli do EBC zajęło mi to 7 dni (z ppowodu pogody skonsolidowałem oryginalny plan 8 dniowy). Jak ktoś rozważa albo się zastanawia - to potwierdzam że warto. Dzisiaj wracam i mam nadzieję, że nie utknę w SFO bo ponoć lokalne połączenia nie między hubami mogą być odwołane. Bucket List Item checked Mega zazdro! Cytuj
Joanna30 Napisano 21 godzin temu Zgłoś Napisano 21 godzin temu 10 godzin temu, pelasia napisał: Na fejsie jest post też tylko z 31, że był transportowany(medyk)do.. Barcelony??? Też to widziałam. Ja sie z Andym spotkałam po przylocie. Wyglądał bardzo dobrze i był w dobrym nastroju A potem cisza Cytuj
kzielu Napisano 10 godzin temu Zgłoś Napisano 10 godzin temu Info z 1 reki - Andy jest w szpitalu w Opolu, w ciezkim niestety stanie. Zaczal sie komunikowac wiec z tego wnioskuje ze bylo bardzo slabo. Cytuj
mcpear Napisano 10 godzin temu Zgłoś Napisano 10 godzin temu Życz mu szybkiego powrotu do zdrowia!! Niech się trzyma!! Cytuj
Roelka v.2 Napisano 6 godzin temu Zgłoś Napisano 6 godzin temu O kurcze... mam nadzieje, ze teraz bedzie sie czul tylko lepiej. Przekaz pozdrowienia! Cytuj
katlia Napisano 6 godzin temu Zgłoś Napisano 6 godzin temu Tez przesylam usciski... dziekuje @kzielu za info. Cytuj
agatenka Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu @andyopole szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi