mola Napisano Czwartek o 23:40 Zgłoś Napisano Czwartek o 23:40 Wielki Kanion ciągle na miejscu. antelope canyon 2 Cytuj
mcpear Napisano 18 godzin temu Zgłoś Napisano 18 godzin temu 23 hours ago, mola said: Skrót Xartha. Zaczęliśmy gdzieś w dole, skończyliśmy wspinając się po urwiskach. Ja to robiłem w drugą stronę chyba 15 lat temu. Moja najmłodsza córka miała roczek i na iPadzie oglądała Teletubisie. Poza tym w aucie panowała grobowa cisza. A jak zjechaliśmy już na płaskowyż to kumpel w drugim aucie zapytał czy jedziemy dalej czy robimy przerwę na zmianę mokrych skarpetek Cytuj
mola Napisano 18 godzin temu Zgłoś Napisano 18 godzin temu 18 minut temu, mcpear napisał: Ja to robiłem w drugą stronę chyba 15 lat temu. Moja najmłodsza córka miała roczek i na iPadzie oglądała Teletubisie. Poza tym w aucie panowała grobowa cisza. A jak zjechaliśmy już na płaskowyż to kumpel w drugim aucie zapytał czy jedziemy dalej czy robimy przerwę na zmianę mokrych skarpetek Ja to miałam w trakcie dyskusję z siostrą. Ona twierdziła, że nigdy nie miała lęku wysokości, ale teraz chyba jej się rozwinął. Ja stwierdziłam, że to nie lęk wysokości tylko lęk przed śmiercią Jednak mi najbardziej zmiękły kolana na Delicate Arch. Jakoś tam agorafobicznie się czułam. Siedzenie z uskokiem za plecami i uskokiem z przodu jakoś dziwne było. Ale po przejażdżce po Shafer Trail żadna inna droga nieasfaltowa straszna nie była. Zarówno Monument Valley, jak i Moonscape - ludzie w internecie straszyli, że co to nie trzeba żeby tamtędy przejechać. A okazało się, że to takie meh i łatwizna, żadnych przepaści, co najwyżej od czasu do czasu jakieś krótkie wertepy były. Cytuj
mcpear Napisano 14 godzin temu Zgłoś Napisano 14 godzin temu Ja najstraszniej wspominam Moki Dugway w UT czyli i droga 261 pomiędzy monument valley a Natural Bridges National Monument. Pokonywałem ja podczas ulewy a na drogę opadały skały wielkości lodówki. żona mi powiedziała że nigdy więcej ta droga mam nie planować jechać pod rygorem wygnania z domu 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi