Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
23 hours ago, mola said:

Skrót Xartha. Zaczęliśmy gdzieś w dole, skończyliśmy wspinając się po urwiskach. 

Ja to robiłem w drugą stronę chyba 15 lat temu. Moja najmłodsza córka miała roczek i na iPadzie oglądała Teletubisie. Poza tym w aucie panowała grobowa cisza. A jak zjechaliśmy już na płaskowyż to kumpel w drugim aucie zapytał czy jedziemy dalej czy robimy przerwę na zmianę mokrych skarpetek 

Napisano
18 minut temu, mcpear napisał:

Ja to robiłem w drugą stronę chyba 15 lat temu. Moja najmłodsza córka miała roczek i na iPadzie oglądała Teletubisie. Poza tym w aucie panowała grobowa cisza. A jak zjechaliśmy już na płaskowyż to kumpel w drugim aucie zapytał czy jedziemy dalej czy robimy przerwę na zmianę mokrych skarpetek 

Ja to miałam w trakcie dyskusję z siostrą. Ona twierdziła, że nigdy nie miała lęku wysokości, ale teraz chyba jej się rozwinął. Ja stwierdziłam, że to nie lęk wysokości tylko lęk przed śmiercią :lol:

Jednak mi najbardziej zmiękły kolana na Delicate Arch. Jakoś tam agorafobicznie się czułam. Siedzenie z uskokiem za plecami i uskokiem z przodu jakoś dziwne było. 

Ale po przejażdżce po Shafer Trail żadna inna droga nieasfaltowa straszna nie była. Zarówno Monument Valley, jak i Moonscape - ludzie w internecie straszyli, że co to nie trzeba żeby tamtędy przejechać. A okazało się, że to takie meh i łatwizna, żadnych przepaści, co najwyżej od czasu do czasu jakieś krótkie wertepy były.

Napisano

Ja najstraszniej wspominam Moki Dugway w UT czyli i droga 261 pomiędzy monument valley a Natural Bridges National Monument. Pokonywałem ja podczas ulewy a na drogę opadały skały wielkości lodówki.  żona mi powiedziała że nigdy więcej ta droga mam nie planować jechać pod rygorem wygnania z domu

• Haha 2