andyopole Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2022 @mola chyba cały weekend moczy się w nowym basenie bo nawet nie zajrzy na forum. Cytuj
mola Napisano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2022 26 minut temu, andyopole napisał: @mola chyba cały weekend moczy się w nowym basenie bo nawet nie zajrzy na forum. Taa… panowie od równania przyjdą dopiero we wtorek. Ale mam nadzieje że przyjdą jak się zapowiedzieli, bo cały tydzień temperatura nie będzie schodzić poniżej 35C. W sam raz by wodę grzać. Dzisiaj co najwyżej nie wychodzę z kuchni Cytuj
andyopole Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2022 15 minut temu, mola napisał: Taa… panowie od równania przyjdą dopiero we wtorek. Ale mam nadzieje że przyjdą jak się zapowiedzieli, bo cały tydzień temperatura nie będzie schodzić poniżej 35C. W sam raz by wodę grzać. Dzisiaj co najwyżej nie wychodzę z kuchni A u mnie teraz 13°C. Też zaraz idę do kuchni. Naleśników mnie się zachciało. Mam najprawdziwszy twaróg, mleko od krowy która pasie się na łące. Cytuj
mola Napisano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2022 Ja już. Buły drożdżowe z domowym masłem pistacjowym, pistacjami i lukrem na Cointreau. @andyopole jak tam naleśniki? 2 Cytuj
andyopole Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2022 Godzinę temu, mola napisał: @andyopole jak tam naleśniki? Zjadłem. Dokumentacji nie dokonałem. Fotoreportażu nie będzie. Cytuj
andyopole Napisano 14 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2022 W niedziele odbieralem pasazera powracajacego z Polski. Poniewaz byl wolny dzien podgladalem przebieg podrozy na internecie. Wszystkie samoloty na trasie WAW-FRA-YVR-PDX byly opoznione i to nie jakies drobne 10-20 minut ale 40-90 minut! Nawet uchodzaca za dosc porzadna LH zaliczyla spore opoznienia na dwoch pierwszych odcinkach, Podobnie Air Canada na ostatnim odcinku, niespelna godzinny lot i 40 minut opoznienia. Podgladalem takze inne loty i praktycznie wiekszosc z nich miala podobne, spore opoznienia. Jezeli ktos przymierza sie do kupowania biletow rozsadnym bedzie zwiekszyc sobie czas na przesiadki zeby nie bylo problemow. Cytuj
mola Napisano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2022 Najpierw z @Xarthisius skisnęliśmy ze śmiechu, a potem rzuciliśmy się kupować 1 Cytuj
mola Napisano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2022 Moja Ci ona! (Kiedy Twój uniwerek wypuszcza oficjalny merch, który ma pokazywać jaki jest międzynarodowy, diverse i inclusive, ale o tłumaczenie oficjalnego zawołania prosi tylko Google translate.) Hail to the Orange! 3 Cytuj
mola Napisano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2022 @andyopole melduję ukończenie zadania. Na razie jeszcze morsujemy zamiast pływać, ale pogoda taka, że zaraz będzie woda znośna. 2 2 Cytuj
andyopole Napisano 18 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2022 Meldunek przyjęty, spocznij! Grot żagiel postawić, ster lewo na burt, ahoj przygodo! Niech budowla służy! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi