katlia Napisano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2022 3 hours ago, mola said: Nie ma ani zmywarki, ani remontu, ani ciepłego garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2022 3 godziny temu, mola napisał: Podobno przed tą zimą ma się udać wszystko wstawić na miejsce. Jaka fajna historyja. Taka amerykanska. Kupowac, kupowac, kupowac. Nie darmo mowia ze Chinczyk wszystko wyprodukuje, Zyd sprzeda, Amerykanin kupi. A Polak ze wszystkiego upedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 20 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2022 3 godziny temu, andyopole napisał: Jaka fajna historyja. Taka amerykanska. Kupowac, kupowac, kupowac. Nie darmo mowia ze Chinczyk wszystko wyprodukuje, Zyd sprzeda, Amerykanin kupi. A Polak ze wszystkiego upedzi. Zaoferuję jej tę opcję w razie gdyby ekipa remontowa co ma niby przyjść w październiku zawiodła myśle że się zgodzi, może garaż się zwolni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Boss dzis rano przyjechal usmarkany, kaszlacy i praktycznie od razu wrocil do domu. Teraz dzwonil ze test na Covid ma pozytywny. Cztery razy szczepiony! Jeszcze nas pozarazal przy okazji bo wczoraj tez juz pewnie sial germsy dookola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2022 (edytowane) Ludzi, którzy nie złapali jeszcze covida zaczynają nazywać jednorożcami. Ja na razie jeszcze jednorozec Edytowane 22 Września 2022 przez pelasia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2022 5 minutes ago, pelasia said: Ludzi, którzy nie złapali jeszcze covida zaczynają nazywać jednorożcami. Ja na razie jeszcze jednorozec Gratulacje! Tez myslalam ze mi sie uda przezyc pandemie bez covida ale niestety maz przyniosl wirusa z pracy kilka miesiecy temu. :p Nie wiadomo kiedy moze cie dopasc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2022 15 minut temu, pelasia napisał: Ludzi, którzy nie złapali jeszcze covida zaczynają nazywać jednorożcami. Ja na razie jeszcze jednorozec To ja tez unicorn w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 4 hours ago, Roelka v.2 said: Gratulacje! Tez myslalam ze mi sie uda przezyc pandemie bez covida ale niestety maz przyniosl wirusa z pracy kilka miesiecy temu. :p Nie wiadomo kiedy moze cie dopasc... Gdzie diabeł nie moze, tam...męża posle 4 hours ago, andyopole said: To ja tez unicorn w takim razie. Aby tak dalej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 4 godziny temu, andyopole napisał: To ja tez unicorn w takim razie. I my dwoje! Also to, albo przechodziliśmy bezobjawowo. My to w ogóle gramy na level hard gdyż mamy dwójkę w przedszkolu. Różne zarazy nam przyniosły, ale na covid zawsze i uparcie testujemy negatywnie. No ale RSV ze żłobka ciągnie się nam już ze trzy tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 2 minutes ago, mola said: I my dwoje! Also to, albo przechodziliśmy bezobjawowo. My to w ogóle gramy na level hard gdyż mamy dwójkę w przedszkolu. Różne zarazy nam przyniosły, ale na covid zawsze i uparcie testujemy negatywnie. No ale RSV ze żłobka ciągnie się nam już ze trzy tygodnie My z RSV to juz od lipca walczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi