andyopole Napisano 8 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Jak tam nowi obywatele, spelniliscie juz swoj nowy, obywatelski obowiazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 (edytowane) 55 minutes ago, andyopole said: Jak tam nowi obywatele, spelniliscie juz swoj nowy, obywatelski obowiazek? Nie ze jestem nowa obywatelka... ale tak. W zeszlym tygodniu. A teraz sie chowam. Unikam cnn.com i TV jest wylaczone. Que sera sera ale wyglada na to ze sera nie bedzie good news dla mnie A w miedzyczasie, dzieki bogu ze mieszkam w niebieskim stanie. Przynajmniej tu kobiety maja jeszcze cos do powiedzenia o wlasnym ciele... Edytowane 8 Listopada 2022 przez katlia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lestat Napisano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Do lokalu wyborczego mam ca 100m, cały czas kolejka do wejścia. Czekam aż będzie bezkolejkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 13 minut temu, lestat napisał: Do lokalu wyborczego mam ca 100m, cały czas kolejka do wejścia. Czekam aż będzie bezkolejkowo. Poniewaz to moje pierwsze wybory, bedzie po amerykansku. Pojade na drive thru. Potem to bedzie juz jak na lenia przystalo, poczta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Ja to się cieszę, że w końcu będzie przerwa od tych durnych spotów wyborczych w tv i radio... Dzisiaj ostatni dzień, a potem chwila przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 (edytowane) 2 godziny temu, lestat napisał: Do lokalu wyborczego mam ca 100m, cały czas kolejka do wejścia. Czekam aż będzie bezkolejkowo. Uwazaj, możesz sie nie doczekac Edytowane 8 Listopada 2022 przez andyopole literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 1 hour ago, mola said: Ja to się cieszę, że w końcu będzie przerwa od tych durnych spotów wyborczych w tv i radio... Dzisiaj ostatni dzień, a potem chwila przerwy. Zgadzam sie na 100%. Powinien byc limit na te reklamy i spoty, nie mowiac o wydatkach na wybory. Miliardy idzie na to ... i to nazywaja demokracje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 10 minutes ago, katlia said: Zgadzam sie na 100%. Powinien byc limit na te reklamy i spoty, nie mowiac o wydatkach na wybory. Miliardy idzie na to ... i to nazywaja demokracje ... Jak tak sie poslucha samego tonu glosu w tych reklamach - szczegolnie republikanskich, to jakby chcieli nastraszyc niegrzeczne dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Moj pracownik zrobil rano domowy test i wyszlo mu ze jest Covidopozytywny. Pojechal zrobic porzadny test i wlasnie dotarla do nas wiadomosc ze wynik zostal potwierdzony. Wroce do domu i zrobie sobie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 10 minutes ago, andyopole said: Moj pracownik zrobil rano domowy test i wyszlo mu ze jest Covidopozytywny. Pojechal zrobic porzadny test i wlasnie dotarla do nas wiadomosc ze wynik zostal potwierdzony. Wroce do domu i zrobie sobie tez. Zrób, ale po pierwsze - mogłeś się nie zarazić, a po drugie - od kontaktu do zachorowania musi upłynąć kilka dni (zazwyczaj około czterech - przećwiczone na własnej skórze). Zdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi