andyopole Napisano 22 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 (edytowane) 13 minut temu, Xarthisius napisał: rzeczywista -12C, odczuwalna -29C. Snieg pada prawie poziomo Ja pierdziu! Takiej zimy nie widzialem od lat. W niedziele ma byc u mnie +15C tak ze ten, po zimie bedzie. ... Edytowane 22 Grudnia 2022 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 Najlepsze jest to że nawet głębokie południe ma temperatury poniżej zera (Celsjusza). Ciekawe jak oni tam przeżyją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 3 hours ago, Xarthisius said: U nas w tej chwili rzeczywista -12C, odczuwalna -29C. Snieg pada prawie poziomo tak wieje. Ze wzgledu na "aure" zrobilem 4L chili, takze zglodu niezemrzem. Ogien w kominku, piwo w rece. Idealna pogoda, zeby ja ogladac z kanapy. Myslalam o Was, ale najwidoczniej jestescie cosy i happy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, katlia napisał: Myslalam o Was, ale najwidoczniej jestescie cosy i happy Ruch w sklepach był wczoraj, i to nawet nie taki ala koniec świata - bardziej chyba świąteczne zakupy ludzie robili, żeby dzisiaj się już nie kręcić. Myślałam, że odwołają nam dzisiaj przedszkole, albo chociaż skrócą godziny, ale nie - business as usual. Odebraliśmy małą wcześniej i tak, bo mimo, że przedszkole blisko, to jednak lepiej w taką pogodę nawet po zatłoczonym parkingu lepiej się nie kręcić. Lokalni tv-pogodynki oczywiście walczą pogodą live, nadając z każdej zaspy. Tak czy siak- śniegu nie ma dużo, ale strasznie zawiewa. Między południem a 6PM temperatura spadła z 0 do -22C. Co poniektórzy korzystali ile mogli Edytowane 23 Grudnia 2022 przez mola 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 2 hours ago, mola said: Lokalni tv-pogodynki oczywiście walczą pogodą live, nadając z każdej zaspy. Pracowalam przez wiele lat w TV news. Ani wtedy ani dzisiaj nie moge powiedziec dlaczego to robia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 13 godzin temu, andyopole napisał: W naszym osiedlowym centrum kiczu chyba zajumano część wystawy. Brakuje czegoś, jakby. Fotka z wczorajszego poranka. I to nawet sporo zajumano, rzekłabym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Wieczorem zaczął padać marznacy deszcz. Rano już z łóżka tekstowałem do bossa że się spóźnię bo muszę odkuć samochód. Odpaliłem go z okna i po 15 minutach skorupa tylko trochę odtajała. Boss oddzwonił żeby nie jechać, on też uwięziony w domu. Tak ze zacząłem już święta! Edytowane 23 Grudnia 2022 przez andyopole 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 No to wesołych Świąt dla Ciebie, Andy i dla Was wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 (edytowane) U mnie dzisiaj tak (Ohio), w Celsjuszach. Edytowane 23 Grudnia 2022 przez margherita_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 14 minutes ago, margherita_s said: U mnie dzisiaj tak (Ohio), w Celsjuszach. Mamy podobne temperatury. Tutejsza infrastruktura nie wyrabia. Polowa miasta nie ma pradu i juz nam zapowiedzieli pol godzinne rollout power blackouts dzielnica po dzienicy coby "oszczedzac" prad. Dobrze ze mamy kominek na drewno to chociaz trzymamy cie cieplo lol. Te domeczki budowane z drewna i tektury ciepla nie trzymaja... Normalnie bym sie mrozem nie przejmowala ale mieszkajac tutaj caly czas sie zastanawiam kiedy wysiadzie prad albo woda (juz nam rury tez zamarzy czesciowo ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi