ilon Napisano 11 Maja 2015 Zgłoś Napisano 11 Maja 2015 Zdałam wczoraj cały semestr. Jestem z siebie bardzo dumna, bo myślałam że pójdzie mi znacznie gorzej. Jeszcze tylko poprawić trochę prace, złożyć podanie o wyznaczenie terminu obrony.. i tyle. Cytuj
serafina Napisano 11 Maja 2015 Zgłoś Napisano 11 Maja 2015 ok serafina Ja bede miala dodatkowa walize z zamowieniami Cytuj
medeski Napisano 12 Maja 2015 Zgłoś Napisano 12 Maja 2015 Chciałem sie pochwalic ze dostalem dzis duze zlecenie na montaz ktory juz bede mogl spokojnie sobie robic z Honolulu - alez sie ciesze! Cytuj
Joanna30 Napisano 12 Maja 2015 Zgłoś Napisano 12 Maja 2015 Chciałem sie pochwalic ze dostalem dzis duze zlecenie na montaz ktory juz bede mogl spokojnie sobie robic z Honolulu - alez sie ciesze! Super! Cytuj
jannapa Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Napisano 13 Maja 2015 powiedzcie mi, prosze, co sie wozi do polski z usa? zazwyczaj przywozilam w prezencie jakis moze syrop kolonowy z vermont, reeses cups czy cos, ale teraz, jakos mam wrazenie, ze wszystko jest juz tam na miejscu i nie ma potrzeby pakowac toreb dobrami nieosiagalnymi na wschodnioeuropejskiej ziemi. a wlasnie znajoma leci i zapytala, czy nie chce czegos podeslac rodzinie... i tak siedze i mysle... Cytuj
serafina Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Napisano 13 Maja 2015 Ja kupie cos, co jest tansze w USA niz w PL. Np. termosy REI albo Contigo. Plecak za $10 w Ross'ie ktory w PL kosztowalby dwa razy tyle. Tez kupilam plecak i walizke Samsonite taniej. Poza tym kupuje na wyprzedazy w Walmarcie lub Marshall ciuszki, ktorych nie kupilabym w PL poniewaz bylyby za drogie. Spozywczych nie wioze, no moze faktycznie reeses jako ciekawostke. A i jeszcze witaminy w Costco, wiem, w PL tez sa (co prawda innych firm) ale mama stwierdzila ze po nich czuje sie swietnie Juz moje kieszenie swieca pustkami Cytuj
andyopole Napisano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 2015 Ja następnym razem zawioze siostrze prezent w postaci Roomby. Cytuj
sly6 Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Napisano 13 Maja 2015 dobra ta znajoma,ma serce na dloni,ze sie pyta i chce cos zawiesc chwali sie takie postawy,osoby.. a co zawiesc,zalezy od upodoban roznych osob,dla jednych beda fajne buty,dla innych jakis kosmetyk a dla innych jakis sprzet plus cos ze slodyczy,znam takich ze lubia same czekolady w roznych smakach. Cytuj
andyopole Napisano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 2015 dobra ta znajoma,ma serce na dloni,ze sie pyta i chce cos zawiesc chwali sie takie postawy,osoby.. a co zawiesc,zalezy od upodoban roznych osob,dla jednych beda fajne buty,dla innych jakis kosmetyk a dla innych jakis sprzet plus cos ze slodyczy,znam takich ze lubia same czekolady w roznych smakach. Sly6 wyraz "zawieść" oznacza mniej więcej tyle co robią Twoi znani nam wszystkim z tego że zaprosić nie chca i kawałka chleba rodakowi odmawiają wyrzucając trzeciego dnia na lotnisko lub ulicę. Koleżance chodziło o "zawiezienie" a nie o "zawiedzenie". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi