olmeca Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Napisano 13 Maja 2015 Może dziwnie, to zabrzmi, ale ja zabrałem na powrót z sobą suszoną wołowinę. Jakoś w Polsce nigdzie na nią nie trafiłem. Cytuj
sly6 Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Napisano 13 Maja 2015 olmeca w piotrze i pawel masz suszona wolowine chyba ze lubisz ta z USA andyopole,masz racje to zmienia sens zdania i wypowiedzi Cytuj
jannapa Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Napisano 13 Maja 2015 kurde, jak dotad kupilam syrop klonowy i wielka pake reeses. zajrzalam do walmarta, ale ciuchy mnie nie rzucily na kolana jakoscia:/ kupilam za to jakies lokalne gadzety -- t-shirty hoosier, travel mugs, lunchboxy dla dzieciakow i jakies podobne drobiazgi. ale juz musialam sie zdrowo gimnastykowac, bo juz kiedys poslalam do pl cos w podobnym klimacie. i dalej kicha. jak jeszcze sama mieszkalam w europie, zwozilam tonami sriraccha, ale teraz maja w sklepie na rogu, wiec nie ma po co:/ slaby ze mnie przygotowywacz paczek:/ Cytuj
serafina Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Napisano 14 Maja 2015 No widzisz a ja i tak mysle ze ciuchy z walmartu bija na glowe to co mamy w Pl Cytuj
KaeR Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Napisano 14 Maja 2015 No widzisz a ja i tak mysle ze ciuchy z walmartu bija na glowe to co mamy w Pl To wy tam w tej CA musicie mieć jakieś inne walmarty. :-P Cytuj
andyopole Napisano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 14 Maja 2015 No widzisz a ja i tak mysle ze ciuchy z walmartu bija na glowe to co mamy w Pl Się chyba wybiorę w koncu do tego Walmarta, mam na sąsiedniej ulicy ale jeszcze nie byłem. Cytuj
serafina Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Napisano 14 Maja 2015 Dzisiaj znalazlam bluzki Hanes za $4, kupilam tez dzinsy za $15. W Pl w jakiejs sieciowce musialabym dac ok 150zl za spodnie lub 30 zl za bluzke. Jest roznica i to spora. Niestety do Pl Ida ciuchy z chyba gorszego sortu Cytuj
KaeR Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Napisano 14 Maja 2015 Do dzisiaj mam ubrania z Polski. Rzeczy kupione w USA już się dawno spraly, pokurczyly i wyglądają jak wyjęte z odwloka. Cytuj
SuperTraveller Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Napisano 14 Maja 2015 Jest coś na rzeczy z tym, że do Polski trafiają towary gorszej jakości : http://www.hotmoney.pl/nabiezaco/Na-nasz-rynek-trafia-towar-gorszej-jakosci-a26959 http://finanse.wp.pl/kat,1033705,title,Gorsze-To-do-Polski,wid,16256090,wiadomosc.html?ticaid=114dcd&_ticrsn=5 Cytuj
olmeca Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Napisano 14 Maja 2015 olmeca w piotrze i pawel masz suszona wolowine chyba ze lubisz ta z USA andyopole,masz racje to zmienia sens zdania i wypowiedzi Dzięki za informację,przy okazji zaglądnę. Narazie jadłem tylko tą przywożoną z USA - samemu, albo jak kolega z kontraktu zwozi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi