Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
33 minutes ago, andyopole said:

Jedna z Pan, poczestowanych wczoraj Walentynkowymi rogalikami nie przyszla dzis do pracy! Nie wiem, czy czekac na pozew? :o

Może szykuje pączki na jutro.

Edytowane przez Xarthisius

Napisano
On 2/13/2023 at 3:54 AM, kzielu said:

A dlaczego beznadziejna ? Jakims jej fanem nie jestem (w zasadzie to w ogole nie moje klimaty) ale co konkretnie bylo nie tak ? Dziewczyna w ciazy, wiec troche powinnas jej odpuscic jezeli chodzi o brak tanca...

Nie wiedziałam, że była w ciąży - teraz to widzę inaczej w kontekście jej stanu ;) ale śpiewała tez raczej kiepsko. Ogólnie wielkie rozczarowanie…

Napisano
3 hours ago, Kleofas11 said:

https://nypost.com/2023/02/13/rihanna-accused-of-lip-syncing-at-super-bowl-halftime-show/  To był jej pierwszy solowy występ "na żywo" od 7 lat. Szkoda tylko, że z 'playbacku". 

Czy z playbacku czy bez to mozna dyskutowac (moim zdaniem) nie ale na tyle na ile znam jej piosenki (slabo) to spiewala tak samo jak zawsze - ona nigdy specjalna wokalistka to nie byla, piosenkarka pop jakich tysiace.

Napisano

Rihanne to znam jeszcze z Polski jak chodzilem na rowerki. Musiala prowadzaca ja lubic, bo nie bylo zajec bez Riri. Do dzis jak slysze 'We found love' to mi nogi szukaja pedalow, a przez glowe przelatuje spanikowana mysl: "O Matko! Zaraz bedzie 'freeze'..."

Napisano

No właśnie, na spinning się te piosenki nadają ale nie na wielkie show. Dlatego jestem w szoku ze ja wybrali na superbowl… 

a tak z innej beczki - mój mąż wczoraj dostał z USCIS zaproszenie na citizenship test w marcu! A dopiero co był na biometrics w grudniu. Jestem w szoku jak szybko to idzie… od naszego złożenia N-400 minęły raptem 3mce dopiero..

• Like 2
Napisano

3 i 4 marca będzie w Portland OR dyżur konsularny. Beda załatwiane wyłącznie sprawy paszportowe. Akurat pięknie się złożyło ponieważ dziesięć lat temu był poprzedni dyżur i wtedy wyrobiłem sobie nowy paszport, któremu właśnie kończy ważność. 

Podobno są jeszcze wolne miejsca więc jeśli komuś pilno to można skorzystać. Jeśli ktoś z daleka to kawałek podłogi u mnie się znajdzie.