Xarthisius Napisano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 (edytowane) 33 minutes ago, andyopole said: Jedna z Pan, poczestowanych wczoraj Walentynkowymi rogalikami nie przyszla dzis do pracy! Nie wiem, czy czekac na pozew? Może szykuje pączki na jutro. Edytowane 15 Lutego 2023 przez Xarthisius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 16 minut temu, Xarthisius napisał: Może szykuje pączki na jutro. Co to to nie! Absolutny kuchenny antytalent. Znam ja od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 No jak tam, ile? paczek zdjecie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 13 hours ago, andyopole said: No jak tam, ile? paczek zdjecie.htmlUnavailable Dwa, na jedną nóżkę i na drugą nóżkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 On 2/13/2023 at 3:54 AM, kzielu said: A dlaczego beznadziejna ? Jakims jej fanem nie jestem (w zasadzie to w ogole nie moje klimaty) ale co konkretnie bylo nie tak ? Dziewczyna w ciazy, wiec troche powinnas jej odpuscic jezeli chodzi o brak tanca... Nie wiedziałam, że była w ciąży - teraz to widzę inaczej w kontekście jej stanu ale śpiewała tez raczej kiepsko. Ogólnie wielkie rozczarowanie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleofas11 Napisano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 8 godzin temu, MeganMarkle napisał: śpiewała tez raczej kiepsko. https://nypost.com/2023/02/13/rihanna-accused-of-lip-syncing-at-super-bowl-halftime-show/ To był jej pierwszy solowy występ "na żywo" od 7 lat. Szkoda tylko, że z 'playbacku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 3 hours ago, Kleofas11 said: https://nypost.com/2023/02/13/rihanna-accused-of-lip-syncing-at-super-bowl-halftime-show/ To był jej pierwszy solowy występ "na żywo" od 7 lat. Szkoda tylko, że z 'playbacku". Czy z playbacku czy bez to mozna dyskutowac (moim zdaniem) nie ale na tyle na ile znam jej piosenki (slabo) to spiewala tak samo jak zawsze - ona nigdy specjalna wokalistka to nie byla, piosenkarka pop jakich tysiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Rihanne to znam jeszcze z Polski jak chodzilem na rowerki. Musiala prowadzaca ja lubic, bo nie bylo zajec bez Riri. Do dzis jak slysze 'We found love' to mi nogi szukaja pedalow, a przez glowe przelatuje spanikowana mysl: "O Matko! Zaraz bedzie 'freeze'..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 No właśnie, na spinning się te piosenki nadają ale nie na wielkie show. Dlatego jestem w szoku ze ja wybrali na superbowl… a tak z innej beczki - mój mąż wczoraj dostał z USCIS zaproszenie na citizenship test w marcu! A dopiero co był na biometrics w grudniu. Jestem w szoku jak szybko to idzie… od naszego złożenia N-400 minęły raptem 3mce dopiero.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 3 i 4 marca będzie w Portland OR dyżur konsularny. Beda załatwiane wyłącznie sprawy paszportowe. Akurat pięknie się złożyło ponieważ dziesięć lat temu był poprzedni dyżur i wtedy wyrobiłem sobie nowy paszport, któremu właśnie kończy ważność. Podobno są jeszcze wolne miejsca więc jeśli komuś pilno to można skorzystać. Jeśli ktoś z daleka to kawałek podłogi u mnie się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi