mcpear Napisano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Al ty jesteś Megan no H in the middle. Ten brak "H" możesz zawsze tłumaczyć, że lubiałaś ją bardziej zanim związała się z "H" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 On 2/25/2023 at 3:38 AM, MeganMarkle said: pytanko do szanownych adminów czy jest jakaś opcja zmiany nicka albo chociaż modyfikacji? Strasznie mam już dość całej tej farsy z żałosna Megan i Harrym i nie chce być z nimi utozsamiana :p wybrałam sobie taki nick dawno temu jak była aktoreczka w Suits której nikt szerzej nie znał ale od tego czasu panna zeszła mocno na psy… Ja to w ogóle dopiero ostatnio “połączyłem kropki” …znaczy Twój nick i „księżną”! …. zatem bym się zbytnio nie przejmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 My dzisiaj dwa tornada z rana, a Wy? W miescie dodajmy, ale na oplotkach wiec duzych zniszczen nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 A mnie naszczescie tylko bardzo wieje i jest zdecydowanie za cieplo jak na luty (26C). Trzymajcie sie @Xarthisius 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 1 hour ago, Xarthisius said: My dzisiaj dwa tornada z rana, a Wy? W miescie dodajmy, ale na oplotkach wiec duzych zniszczen nie bylo. Byl tornado warning ale jakis taki slaby - a ze bylem na silowni a w warningu byl 1 inch hail to uderzylem spowrotem na chate bo jakos mi sie nie widzialo zeby do blacharza jezdzic z pojazdem ktory mam od 3 miesiecy... Kilka domow troche na polnoc niestety dosc niezle rozwalilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 Na wzgórzu z napisem Hollywood spadło "ciut" śniegu - w każdym razie anomalia jakiej niewiele pamięta.. Najzimniejsza zima od mojej emigracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 (edytowane) Tornado w Oregon to nie, chyba że po obiedzie w meksykańskiej restauracji. Za to w ubiegłym tygodniu nawiedziło nas "snow storm". W środę zaraz po lunchu zaczeli mi uciekac ludzie z produkcji bo szkoly i przedszkola przerywaly pracę w oczekiwaniu na kataklizm i wydzwaniali po rodzicach żeby odbierali natychmiast potomstwo. Wreszcie pod fajrant zaczął padać deszcz ze śniegiem a prawdziwa nawałnica przyszła w nocy. Na górnym zdjęciu widok z mojego okna, rano. Na drugim zdjęciu, już w pracy, dotarło nas tylko dwóch, ja i nasz vce president ale my mieszkamy 30 mil na poludnie od Portland czyli bliżej Californi, znaczy, cieplej mamy. Koło poludnia dotarl boss i juz nikt więcej. Boss usprawiedliwiony bo ma z domu bardzo stromy zjazd z zakretami. Acha, w Metro Area spadlo 10-12 inch sniegu a w takiej sytuacji Oregon jest nieczynny. Nic nie działa. W piątek też ten sam, trzyosobowy skład, dziś już prawie komplet, tylko jeden nie dotarł. Ot i cała historyja. Edytowane 28 Lutego 2023 przez andyopole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 A ja chciałam powiedzieć, że wróciłam z Nowej Zelandii i jestem nią zauroczona Jak wyglądam za okno i widzę te drzewa bez liści, i wspominam sobie soczystą zieleń drzew za oknami hoteli na drugim końcu świata, to aż chce mi się rzucić wszystko i wyjechać... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 6 minut temu, Joanna30 napisał: A ja chciałam powiedzieć, że wróciłam z Nowej Zelandii i jestem nią zauroczona Jak wyglądam za okno i widzę te drzewa bez liści, i wspominam sobie soczystą zieleń drzew za oknami hoteli na drugim końcu świata, to aż chce mi się rzucić wszystko i wyjechać... Właśnie podejrzewałem że Cię tam poniosło bo mało bywałaś na forum. Mam tu znajomych, którzy w latach 80 tych emigrowali do N. Zelandii a po kilkunastu latach przenieśli się do USA. Do dziś im się ten kraj kojarzy z rajem. Wrzuć jakieś fotki. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 @Joanna30zazdroszcze! Musialo byc tam pieknie. Tez prosze o jakies fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi