pelasia Napisano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2023 40 minutes ago, mcpear said: Na 100% C-19 wraca / wrócił. 1/3 mojego teamu z USA jest chora. U mnie w pracy obecne to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2023 6 hours ago, mcpear said: Na 100% C-19 wraca / wrócił. 1/3 mojego teamu z USA jest chora. Na covida? Zrobili testy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2023 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2023 Idę dzis w gości więc muszę wziąć ze sobą gościńca. Kruszonka gruba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2023 @andyopole placek w jednej rece, a Martini w drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2023 40 minut temu, pelasia napisał: @andyopole placek w jednej rece, a Martini w drugiej Rzeczywiście, po drodze wstąpię i kupię. Ta flaszka na zdjęciu pusta jest, goście wypili trzy tygodnie temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2023 (edytowane) Od ponad trzech lat nie miałem w ręku zadnej polskiej gazety. Edytowane 1 Października 2023 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2023 Będą owocowe snacki na zimę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2023 Jezeli ktos jeszcze o tym nie slyszal: jutro, o 13:20 CDT (Andy czytaj: 11:20 ;-P) beda wyly komorki. Wszystkim bez wyjatku. Ma to byc glosne. Bez wzgledu na to czy telefon jest wyciszony czy nie... https://www.fema.gov/press-release/20230803/fema-and-fcc-plan-nationwide-emergency-alert-test-oct-4-2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2023 Na naszym wiejskim forum już od niedzieli o tym piszą. W telewizorach też będzie ten alarm widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi