majster23 Napisano 28 Maja 2015 Zgłoś Napisano 28 Maja 2015 Powracając do wcześniejszego tematu ja od siebie dodam, że w domu mam uroczego kundelka, Toffik. Cytuj
andyopole Napisano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2015 Wszystko fajnie, ale zgubienie to $600 bodajze za nowa i pare miesiecy czekania. Jak ja jeszcze mialem GC to trzymalem tak samo gleboko schowana i wyciagalem tylko na okazje podrozy. Wszystkie te moje rzeczy leżą w banku. Firma w której pracuję w ramach konta ma bezpłatną skrytke i tam leżą moj paszport i GC. Właśnie dziś żona "znalazła" w szufladzie moją SSN card. To ta pierwsza z adnotacją że ważna tylko razem z pozwoleniem na pracę. Dali zanim dostalem GC. Nie będę zmieniał chociaż u nas nie trzeba sfac godzinami w kolejce. Cytuj
ilon Napisano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2015 Obronilam sie, jestem z siebie taka dumna! Cytuj
jannapa Napisano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2015 taka ciekawostka: dzisiaj w BMV poproszono mnie o GC! pani grzecznie wytlumaczyla, ze system przypadkowo prosi o nr karty co ktoregos tam rezydenta, wiec warto zawsze miec przy sobie GC zalatwiajac zmiany w DL mialam przy sobie, wiec nie musialam gnac przez miasto i udalo mi sie zalatwic wszystko od reki Cytuj
jkb Napisano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2015 Serio, tylko przypadkowo? Mnie tutaj (NWI) kazdorazowo kaza przynosic GC, SSC, itp. Strasznie upierdliwe... Cytuj
jannapa Napisano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2015 Serio, tylko przypadkowo? Mnie tutaj (NWI) kazdorazowo kaza przynosic GC, SSC, itp. Strasznie upierdliwe... na 100% pani uzyla slowa "randomly" o ssn mnie nie pytala, moze dlatego, ze dodawalam tylko motorcycle endorsment (w koncu poszlam ten durny egzamin zdac!, bo mi sie drugi permit konczyl), ale zaskoczyla mnie tym "potwierdzeniem legalnego statusu." Cytuj
Paulina_89 Napisano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2015 Obronilam sie, jestem z siebie taka dumna! Gratuluje! Obrona to najdurniejszy etap studiow ja mialam dwie obrony w PL w odstepie mniej wiecej 3 tyg. Obie stresujace, choc ta druga bardziej. Serio, wolalabym pisac jakis egzamin na 10 stron niz odpowiadac na 3 pytania przed komisja. No, ale tak... Introwertycy maja gorzej Na szczescie obronilam sie i na jednej i na drugiej. Cytuj
ilon Napisano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2015 Rzeczywiście było dużo strachu o nic. Wylosowałam takie mega proste pytania, że aż jestem w szoku. Pierwsze - istota, funkcje i ceny. Drugie - popyt i podaż. Nie mogłam chyba lepiej trafić. Pytania z pracy też były łatwe, także rzeczywiście to była tylko formalność. Obrona na 5, także mogę teraz zacząć się pakować do wyjazdu we wtorek! ;D Cytuj
Joyanna Napisano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2015 Obronilam sie, jestem z siebie taka dumna! Gratuluje Serio, tylko przypadkowo? Mnie tutaj (NWI) kazdorazowo kaza przynosic GC, SSC, itp. Strasznie upierdliwe... U nas tez za kazdym razem trzeba miec GC i SSN. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi