katlia Napisano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 1 hour ago, mcpear said: W Costco dzisiaj sprzedawali już choinki. Wlasnie wrocilam z Wloch. Choinki i ozdoby swiateczne w wielu sklepach. Tak samo w Hiszpanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 Paranoja. Niedługo w superhipermarketach znicze nagrobkowe będą wieszać na choinkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 4 hours ago, mcpear said: W Costco dzisiaj sprzedawali już choinki. Eee, ja mam zdjęcia z września (jako dowód rzeczowy ), że już pod koniec września w Costco można kupić choinki (sztuczne). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ceres Napisano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 7 godzin temu, Zuza007 napisał: Eee, ja mam zdjęcia z września (jako dowód rzeczowy ), że już pod koniec września w Costco można kupić choinki (sztuczne). Też oglągałam. Razem ze znajomymi ;p Cieszę się, że wpadli xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 Póki co świętujemy indyka. Dziś "skrócone" lekcje, już od godziny jestem w domu. Happy Thanksgiving Day wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Jak tam swietowaliscie Black Friday? U mnie slabo, ale chociaz zalapalam sie na fajna promocje na duze swiece zapachowe Juz typowo widzielismy tlumy ludzi pchajacych wielkie telewizory w wózkach sklepowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 25 minutes ago, Roelka v.2 said: Jak tam swietowaliscie Black Friday? Wieszajac swiatelka na dom A zaraz ide do browaru. Z okazji Black Friday dzisiaj 2 nowe piwa z pedami swierku. W koncu juz Swieta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 9 minutes ago, Xarthisius said: Wieszajac swiatelka na dom A zaraz ide do browaru. Z okazji Black Friday dzisiaj 2 nowe piwa z pedami swierku. W koncu juz Swieta! Nice. My tez dzisiaj dekorowalismy domek. Jutro przejdziemy sie na Christams Market i bedziemy probowac lokalne grzance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 26 minut temu, Xarthisius napisał: Wieszajac swiatelka na dom Foto z tegoż wydarzenia. Jeden pracownik i trzech kierowników 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) Ej no, Syn akurat pomagal. Kierowniczki tylko staly z boku. Totez latwo sie domyslic kogo wzialem na piwo... Edytowane 24 Listopada 2023 przez Xarthisius 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi