Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1 hour ago, andyopole said:

Corka mieszka w San Francisco i ma podobnie. Tez nigdy nie obawiala sie "o zycie" mimo ze samochodu prawie nie uzywa - idzie na piechote do komunikacji miejskiej. Ale w kilku czesciach miasta widzi swoje: bezdomni, narkomanie, brud. (W innych czesciach miasta czysto, spokojnie i pieknie.) Mozna to samo powiedziec o wiekszosci miast amerykanskich. 

Napisano

@MeganMarkle słyszałaś? Megan Markle złożyła papiery na rozwód z księciem. Wiewiórki na mieście cwierkają ze to tylko specjalnie rozpuszczona plotka żeby zasięgi w show-biznesie poprawić. Pewnie na jakimś pudelku.com można się dowiedzieć więcej ale aż tak mnie to nie interesuje żebym tam zajrzał. 

Napisano
2 hours ago, andyopole said:

@MeganMarkle słyszałaś? Megan Markle złożyła papiery na rozwód z księciem. Wiewiórki na mieście cwierkają ze to tylko specjalnie rozpuszczona plotka żeby zasięgi w show-biznesie poprawić. Pewnie na jakimś pudelku.com można się dowiedzieć więcej ale aż tak mnie to nie interesuje żebym tam zajrzał. 

Nieeee…. To chyba tylko na mieście w Oregonie ćwierkają ^_^

Bo w Anglii część ludzi i mediów ma obsesję, a plotek w temacie rozwodu nie było już gdzieś od grudnia.

Harry ostatnio przyleciał bo król ma raka, no ale to akurat nie plotka, tylko pech.

Napisano

Chciałem wywołać @MeganMarkle a tu pojawia się dawno nie widziany "brytol" pod przykryciem @rzecze1

Tę informację o Megan widziałem na jakimś polskim portalu i tam wyraźnie było napisane że plotka o rozwodzie była rozpuszczana żeby pobudzić zainteresowanie publiki ponieważ rusza jakiś nowy projekt showbiznesowy "ksiezniczki".

Napisano
17 hours ago, andyopole said:

Chciałem wywołać @MeganMarkle a tu pojawia się dawno nie widziany "brytol" pod przykryciem @rzecze1

Tę informację o Megan widziałem na jakimś polskim portalu i tam wyraźnie było napisane że plotka o rozwodzie była rozpuszczana żeby pobudzić zainteresowanie publiki ponieważ rusza jakiś nowy projekt showbiznesowy "ksiezniczki".

To jakis kiepski portal - news jest taki ze Harry - byc moze - wystapi o obywatelstwo tutaj i nikt w UK chyba za bardzo nie wie co z tym zrobic (w koncu przysiega sie allegiance na ceremonii, wiec troche tzw. przypal sie jak sie czlonkiem rodziny krolewskiej).

Napisano (edytowane)
21 minutes ago, kzielu said:

To jakis kiepski portal - news jest taki ze Harry - byc moze - wystapi o obywatelstwo tutaj i nikt w UK chyba za bardzo nie wie co z tym zrobic (w koncu przysiega sie allegiance na ceremonii, wiec troche tzw. przypal sie jak sie czlonkiem rodziny krolewskiej).

E tam nikt nie wie. Caly podrozdzial jest o zrzekaniu sie szlachectwa I tytulow w INA. Nawet specjalna fraza dochodzi do oath of allegiance. USCIS jest przygotowany na kazda okolicznosc ;-) bardziej bym sie na jego miejscu martwil o publiczne przyznanie do zazywania drugow roznej masci...

Edytowane przez Xarthisius