jkb Napisano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2015 11pm, 13C, 75% humidity. Jest cudownie Cytuj
Paulina_89 Napisano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2015 11pm, 13C, 75% humidity. Jest cudownie co Ty robisz, ze Tobie nie jest zimno? Cytuj
jannapa Napisano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2015 Wczoraj w Chicagoland były burze i wichury. Więc pewnie doszło do Ciebie Co do Maine, super jest chociaż we wrześniu było 75F w zeszłym roku - za ciepło, ale i tak się przyjemnie czas tam spędzało. Acadia jest super! u nas po prostu spustoszenie, na samem mojej ulicy kilka drzew wyrwanych z korzeniami --- wczoraj to byl krajobraz po bitwie, autentycznie. czeka mnie troche roboty dzisiaj, musze bajzel ogarnac, choc drzewem sie nie zajme, bo musze najpierw pozyczyc pile lancuchowa acadia - schoodic point - jezdze tam kazdego roku, nie moge sobie odpuscic. jedno z najpiekniejszych miejsc, w ktorych kiedykolwiek bylam Cytuj
Paulina_89 Napisano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2015 u mnie też przeszło kilka burz... wczoraj w nocy, przed wczoraj też za dnia i w nocy, ale spustoszenia nie bylo... Cytuj
jannapa Napisano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2015 ha, dzisiaj nauczylam sie, ze dobrze miec sasiada (chyba taka piosenka kiedys byla, prawda?) wielka pomoc sasiedzka i mamy osiedle niemal posprzatane. ktos przyniosl pile, ktos taczki i miedzy 12 a 16 udalo sie szostce doroslych ludzi ogarnac cztery porzadnie dotkniete huraganem posesje. a juz chcialam brac wolne na jutro:) Cytuj
jkb Napisano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2015 co Ty robisz, ze Tobie nie jest zimno? Nosze t-shirt i jeansy i/lub szorty; mysle, ze bez nich byloby mi zimno ;-) A dzisiaj bylo okolo 20C - wiec swietna temperatura na odkryty basen, ktory mamy naprzeciw patio Ech, leniwy dzien Cytuj
Paulina_89 Napisano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2015 Nosze t-shirt i jeansy i/lub szorty; mysle, ze bez nich byloby mi zimno ;-) A dzisiaj bylo okolo 20C - wiec swietna temperatura na odkryty basen, ktory mamy naprzeciw patio Ech, leniwy dzien ja przy tych temperaturach, ktore Ty opisujesz jako 'wspaniale' trzese sie nawet jak mam na sobie cieply dres... Cytuj
haneczka019 Napisano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2015 Dobre Ale ja mimo wszystko wolę mieć tych warstw jak najmniej na sobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi