Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj w Chicagoland były burze i wichury. Więc pewnie doszło do Ciebie :)

Co do Maine, super jest :) chociaż we wrześniu było 75F w zeszłym roku - za ciepło, ale i tak się przyjemnie czas tam spędzało. Acadia jest super!

u nas po prostu spustoszenie, na samem mojej ulicy kilka drzew wyrwanych z korzeniami --- wczoraj to byl krajobraz po bitwie, autentycznie. czeka mnie troche roboty dzisiaj, musze bajzel ogarnac, choc drzewem sie nie zajme, bo musze najpierw pozyczyc pile lancuchowa

acadia - schoodic point - jezdze tam kazdego roku, nie moge sobie odpuscic. jedno z najpiekniejszych miejsc, w ktorych kiedykolwiek bylam

Napisano

ha, dzisiaj nauczylam sie, ze dobrze miec sasiada :) (chyba taka piosenka kiedys byla, prawda?)

wielka pomoc sasiedzka i mamy osiedle niemal posprzatane. ktos przyniosl pile, ktos taczki i miedzy 12 a 16 udalo sie szostce doroslych ludzi ogarnac cztery porzadnie dotkniete huraganem posesje.

a juz chcialam brac wolne na jutro:)

Napisano

co Ty robisz, ze Tobie nie jest zimno?

Nosze t-shirt i jeansy i/lub szorty; mysle, ze bez nich byloby mi zimno ;-)

A dzisiaj bylo okolo 20C - wiec swietna temperatura na odkryty basen, ktory mamy naprzeciw patio :) Ech, leniwy dzien :)

Napisano

Nosze t-shirt i jeansy i/lub szorty; mysle, ze bez nich byloby mi zimno ;-)

A dzisiaj bylo okolo 20C - wiec swietna temperatura na odkryty basen, ktory mamy naprzeciw patio :) Ech, leniwy dzien :)

ja przy tych temperaturach, ktore Ty opisujesz jako 'wspaniale' trzese sie nawet jak mam na sobie cieply dres...