Xarthisius Napisano 3 godziny temu Zgłoś Napisano 3 godziny temu (edytowane) Glownymi wadami discorda/slacka/tg/whatsappa jest 1) brak mozliwosci efektywnego szukania i 2) bardzo niski signal-to-noise ratio... Tylko "mlodziez" ma potrzebe interakcji teraz, juz i natychmiast. Najlepiej w formie wideo z napisami, muzycznym podkladem i indywidualizowanym contentem, ale oczywiscie max 30s. Reszta ludzkosci umie googlac. Edytowane 3 godziny temu przez Xarthisius Cytuj
andyopole Napisano 48 minut temu Autor Zgłoś Napisano 48 minut temu @mola lubi robić placki z kruszonką to zawieszę efekt nudnego, długiego weekendu 1 1 Cytuj
mola Napisano 36 minut temu Zgłoś Napisano 36 minut temu @andyopole prawda. Ostatnio robiłam 2 tygodnie temu, ale w niedzielę wyprawiamy dziecku urodziny. Stwierdziłam, że zamiast rozdawać goodie bags, których nie cierpię ani dawać, ani jak mi dziecko do domu przywlecze, bo się ten plastik fantastik tylko po domu pałęta, upiekę ciasto. Rodzice, co będą wysiadywać po kątach czekając na dzieci będą mieli co jeść, a resztę rozdam i dojedzą w domu. Owoce pod kruszonką w planach! A to sprzed dwóch tygodni. U mnie truskawki i jagody. Cytuj
andyopole Napisano 26 minut temu Autor Zgłoś Napisano 26 minut temu U mnie sezonowo - sliwki wegierki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi