andyopole Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2015 Dobre Ale ja mimo wszystko wolę mieć tych warstw jak najmniej na sobie. Tak powinna ubierać się kobieta... Cytuj
Paulina_89 Napisano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2015 Dobre Ale ja mimo wszystko wolę mieć tych warstw jak najmniej na sobie. Ja tak samo Nie lubię płaszczy, kurtek, szalików, rękawiczek... Uwilebiam szorty i bluzki z krotkim rekawkiem lub tank topy, do tego japonki/sandaly/balerinki/trampki i lece Cytuj
Dragony Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 Ja mam problem w tym, że dla mnie, bez względu na ilość warstw, i tak jest za zimno. No chyba że założę na siebie tych warstw tyle, że jeuż się całkiem ruszac nie mogę i jeszcze do tego owinę grubym kocem. Dla mnie komfortowe temperatury to 24 & up Cytuj
jkb Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 Speaking of which - pieknej pogody ciag dalszy poczatek lipca, a w Chicago 15 stopni i lekki wiatr Cytuj
Gość Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 A u nas jak na zlosc. Robi sie chlodno i deszczowo. Sledze prognozy dla Winchester, VA (jedziemy tam na 4 lipca) i tez wszedzie deszcz. Tyle czasu mielismy tutaj cholerne upaly, a jak potrzebuje troche sloneczka to zaczyna padac A tak przy okazji. Macie jakies plany na 4 lipca? Cytuj
Paulina_89 Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 4 lipca spedzam chyba w domu (choc nie wiem czy to nie dobry pomysl zeby nad ocean prysnac), tylko na fajerwerki moze pojade do bazy wojskowej. Chcialam inaczej, ale nie mam towarzystwa Wszyscy albo w rozjazdach albo pracują... A co do temperatur to u mnie cieplo 28 C, wiec chodze w minimalnej warstwie ubrań, czyli tak jak lubie Cytuj
jannapa Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 u mnei sama nie wiem, czy cieplo --- w biurze klima, a miedzy domem a praca nosze kombinezon - na motorze rzadko mi zimno. ale niska wilgotnosc, co cieszy. tez raczej wole chodniejsze lata:) a 4 lipca, jak wszytsko pojdzie zgodnie z planem, to ja bede w portland, maine! Cytuj
haneczka019 Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 Speaking of which - pieknej pogody ciag dalszy poczatek lipca, a w Chicago 15 stopni i lekki wiatr To w przeciwieństwie do Krakowa, tutaj ponad 30 stopni. Dobrze, że w niedzielę wyjazd w Bieszczady, już się nie mogę doczekać. Cytuj
andyopole Napisano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 2 Lipca 2015 U mnie w tej chwili 36C i za godzine zacznie spadac. W nocy fajnie, nawet 18C. Na dlugi weekend wyjezdzamy na biwak nad Pelton Dam w okolice Madras OR. Tam ma być 40C bo już się zaczyna oregonski desert. Super bo nie ma zasiegu żaden operator komorek. Bimberek już się chlodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi