andyopole Napisano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 8 Lipca 2015 U nas tez sie powaznie ochlodzilo, dzis tylko 30C. Na camping, na dlugi weekend nagotowalem baniak ziemniaczanej zapiekanki. Bylo tak oblednie goraco ze prawie nic nie jedlismy a jezeli to poza kawa tylko na zimno. Teraz do konca tygodnia bede wyjadal te potrawe bo wyrzucic szkoda jakos. Chyba przez rok nie bedzie u mnie zapiekanki. 1 Cytuj
jkb Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2015 ... zapodzialem gdzies moj list przedluzajacy zielona karte, wiec poszedlem do USCIS w Chicago po stempel. Godzina czekania, stempel w paszporcie wazny szesc miesiecy (dlugopisem zabazgrali "one year" haha), i zielona karte oddali z ucietym rogiem, dranie Cytuj
jannapa Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2015 ... zapodzialem gdzies moj list przedluzajacy zielona karte, wiec poszedlem do USCIS w Chicago po stempel. Godzina czekania, stempel w paszporcie wazny szesc miesiecy (dlugopisem zabazgrali "one year" haha), i zielona karte oddali z ucietym rogiem, dranie toz to wobec ceregieli imigracyjnych, o ktorych narod pisze, zart jakis;) Cytuj
Gość Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2015 Dostałam dzisiaj swoja kartę EAD i od razu złożyłam pierwsze podanie o prace. Zobaczymy jak będzie Cytuj
Paulina_89 Napisano 11 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2015 Gratki, Roelka! Trzymamy kciuki W tym roku odwiedzi mnie dwoch znajomych z mojego rodzinnego miasteczka i okolic Juz sie nie moge doczekac Cytuj
Dragony Napisano 11 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2015 Dokąd poszło lato? Jutro przylatuje moja córka do PL na wakacje, a tu taka beznadziejna pogoda Zimnica taka, że wczoraj wieczorem siedziałam w domu w polarowej bluzie i dodatkowo pod polarowym kocem ... echh Cytuj
jkb Napisano 11 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2015 Dokąd poszło lato? Niestety, wlasnie chyba wrocilo, bo za oknem 75F A bylo tak pieknie Cytuj
Paulina_89 Napisano 12 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2015 Kolejna paka z niepotrzebnymi przedmiotami jedzie jutro do Goodwill... Ja sie chyba bede cale zycie organizowac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi