KaeR Napisano 20 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 No i proszę, ktos nam sie włamał do samochodu. Stojącego pod domem. I to w okolicy, która jednak z reguły powinna być super bezpieczna. Złodziej geniusz zabrał GPS i piłkę do koszykówki Mysle, ze na podstawie skradzionych przedmiotow mozna zawezic grupe podejrzanych. Gdybys miala w samochodzie arbuza, to juz nie byloby watpliwosci. ;> 1 Cytuj
andyopole Napisano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 No i proszę, ktos nam sie włamał do samochodu. Stojącego pod domem. I to w okolicy, która jednak z reguły powinna być super bezpieczna. Złodziej geniusz zabrał GPS i piłkę do koszykówki Moje "pueblo" jest chronione przez prywatna firme a jednak chyba ze trzy lata temu byla seria wlaman do samochodow I kradziezy takich wlasnie drobiazgow jak GPS, pilki, narzedzia. Jakies smarkate zlodzieje. Po tym jednak security tak se zawzielo ze ja nadal wszytko zostawiam bezczelnie w aucie I czesto gesto nawet go nie zamykam. Cytuj
pelasia Napisano 20 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 Mi kiedys zagibali stary GPS u dealera, samochod dostarczony Z a odebrany BEZ . W magiczny sposob zniknal podczas naprawy samochodu Cytuj
jkb Napisano 20 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 ... pierwszy dzień wakacji za mną. Przylot do Seattle o 10 i dzień w Leavenworth. Jestem zauroczony Waszyngtonem! No i pomimo temperatur w okolicach 100 stopni, znacznie bardziej znośnie niż 75 w Chicagolandzie... Ech, ta wilgotność... Cytuj
KaeR Napisano 20 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 Mi kiedys zagibali stary GPS u dealera, samochod dostarczony Z a odebrany BEZ . W magiczny sposob zniknal podczas naprawy samochodu Nawyk z Polski, nie zostawiac w samochodzie nic co nie jest przyspawane do niego na stale. Cytuj
andyopole Napisano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 ... pierwszy dzień wakacji za mną. Przylot do Seattle o 10 i dzień w Leavenworth. Jestem zauroczony Waszyngtonem! No i pomimo temperatur w okolicach 100 stopni, znacznie bardziej znośnie niż 75 w Chicagolandzie... Ech, ta wilgotność... U mnie wczoraj wilgotnosc wynosila 18%. Takie sa zalety mieszkania na zachodzie (dzikim?). Mimo tego wujek ze Spokane WA, ktory mnie czasem odwiedza, twierdzi ze u nas to "duchota taka" a sam mieszkal ze 30 lat w NYC. Cytuj
Magdalena S Napisano 20 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 Czytając Was tam już się obawiam przyszłego roku - pierwszego całego na Florydzie :/ Na razie poznałam tylko uroku zimy z >60* i wiosny czyli odpowiednika lata w Polsce Cytuj
pelasia Napisano 20 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 Nawyk z Polski, nie zostawiac w samochodzie nic co nie jest przyspawane do niego na stale. Tez tak mówiłam, ale mezus powtarzał, ze reputacji sobie psuć nie bedą głupim GPSem. No i co sie okazuje? Ze kobieta ma zawsze racje Cytuj
Paulina_89 Napisano 20 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 Ja tez mam takie nawyki z Polski. Moje auto nigdy nie ma niczego na widoku. Nawet przyssawka do GPSa jest schowana Drobniakow tez nie zostawiam Cytuj
andyopole Napisano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 Ja tez mam takie nawyki z Polski. Moje auto nigdy nie ma niczego na widoku. Nawet przyssawka do GPSa jest schowana Drobniakow tez nie zostawiam Mój GPS twardo tkwi przyklejony do szyby. Juz szósty rok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi