Gość Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 Exchange Taki sklep ze wszystkim dla wojskowych. Parę minut spacerkiem od domu! Cytuj
Paulina_89 Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 Dzieki wszystkim Rozmowa była bardzo mila. Zupełnie inna niż wszystkie rozmowy kwalifikacyjne, które miałam w Polsce. Te zawsze były jakoś sztucznie oficjalne i sztywne. No i dobre wiadomości. Praca jest. Zaczynam w przyszłym tygodniu. Gratuluje i nich Ci sie dobrze pracuje Cytuj
haneczka019 Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 Dzieki wszystkim Rozmowa była bardzo mila. Zupełnie inna niż wszystkie rozmowy kwalifikacyjne, które miałam w Polsce. Te zawsze były jakoś sztucznie oficjalne i sztywne. No i dobre wiadomości. Praca jest. Zaczynam w przyszłym tygodniu. Gratulacje . Czyli strach ma wielkie oczy . Cytuj
Paulina_89 Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2015 Byłam w zeszłym tygodniu u lekarza, poskrażyłam się na pare rzeczy, dpstalam skierowanie do innego lekarza i przy okazji ten lekarz zapisal mi srodki na przeczyszczenie, mimo, ze nie mam zadnych problemow z wyproznianiem sie ... daaa f..k? Cytuj
jkb Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2015 Jezeli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kase Cytuj
andyopole Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2015 Byłam w zeszłym tygodniu u lekarza, poskrażyłam się na pare rzeczy, dpstalam skierowanie do innego lekarza i przy okazji ten lekarz zapisal mi srodki na przeczyszczenie, mimo, ze nie mam zadnych problemow z wyproznianiem sie ... daaa f..k? Pewnkiem panu doktorowi brakowało nieco do poziomu sprzedaży wyznaczonego przez producenta leku. Wypisze receptę na przeczyszczenie Twojego portfela i pojedzie na "bardzo ważne sympozjum" na HI... Cytuj
Paulina_89 Napisano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2015 spoko, tylko dlaczego padło na mnie? Mam niedowage, a niejedna z nadwaga przyjelaby ten "prezent" z pocalowaniem reki Jesli ja mialabym problem z zaparciem kiedykolwiek, to wystrczy mi troche Kimchi wiem co mowie P.S. ja nic nie place za leki. Cytuj
andyopole Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2015 spoko, tylko dlaczego padło na mnie? Mam niedowage, a niejedna z nadwaga przyjelaby ten "prezent" z pocalowaniem reki Jesli ja mialabym problem z zaparciem kiedykolwiek, to wystrczy mi troche Kimchi wiem co mowie P.S. ja nic nie place za leki. Dlatego padło na Ciebie. Uszczerbek finansowy żaden a krzywa sprzedaży u lekarza w górę. Cytuj
andyopole Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2015 Dziś mamy wschodni wiatr,który przydmuchal nam dymy z płonących w Kaskadach lasów. Kto przeżył mocne zaćmienie słońca może sobie wyobrazić jak to wygląda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi