jannapa Napisano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Też mam taki termometr. Pobilas mnie ilością stopni. Dajemy nura w atlasy. Zawsze tak mam, weekend chory a w poniedziałek do roboty już zdrów. w atlasy? impreza dopiero sie zaczyna! telepie mna niemozliwie, ale nie trace zaciecia:) piaty cynk dzisiaj:) jak nie ozdrowieje do jutra, to zejde na przecynkowanie... zdrowiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Widze, ze byla tutaj jakas imprezka, a ja sobie seriale ogladalam. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Nooo, impreza ze hej. Usnalem na couchu. Obudziłem się godzinę temu i tak mną telepalo z zimna ze bałem się przenieść do sypialni. Zrobiłem rowerek na rozgrzewkę i teraz zmykam do zimnego łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Ale was wzięło, muszę zanotowac sobie w pamięci wasze domowe sposoby do walki z choróbskiem . A tak na serio to zdrowia życzę, bo co jak co, ale ono chyba najważniejsze w życiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Widze, ze winko dobre na wszystko zdrowia rowniez zycze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Dzięki za życzenia zdrówka. Teraz tylko 38C. Jeśli doczekam rana to będę żył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniala Napisano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Ja jako nastolatka (ale taka młodsza) miałam naprawdę niepokojące sposoby radzenia sobie z chorobą. Np. : zamrażanie mokrych usteczek - i przykładanie ich później do strudzonego katarem nosa. Do tego, do dzisiaj mam bardzo silne bóle gardła, także nie raz i nie dwa zdarzyło mi się dosłownie zjeść opakowanie tabletek do ssania w kilka godzin! I to 'na lewo' bo rodzice zazwyczaj mi tego typu leki odbierali po zażyciu wskazanej dawki. Raz nawet trochę mnie to ogłupiło. Nie polecam, ale na ból gardła dobrze działa zwykła guma do żucia, jakieś łagodne cukierki, których ssanie nawilży gardło i nie będzie aż tak drapać. Ale to chyba dość logiczne. Aha, no i klasyk - spanie z chusteczką, której rogi rolowałam i z wielkim zadowoleniem umieszczałam w obu dziurkach nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Na ból gardła tylko propolis. Nie ma chyba nic lepszego. Na wiele innych przypadłości też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 W trakcie kuracji trafiłem przypadkiem na film o tym jak dziewczyna z Columbii radzi sobie na K1. Dosc prosty, jak większość amerykańskich filmow ale da się patrzeć: https://www.youtube.com/watch?v=O2Frmh-SSlw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 dlugi ten film cos. ozdrowiales? bo mna jeszcze troszke telepie, ale tempke mam pod kontrola i nawet zabralam dzis dzieci na dia de los muertos w lokalnym muzeum. fajnie bylo. dzieciaki spedzily poltorej godziny na ogladaniu oltarzykow --- ja bym mogla jeszcze ze dwie nastepne spedzic przygladajac sie szczegolom;) potem zabralama je na cmentarz miejski, ale bez szalu bylo. jakos malo bojace sie smierci te moje dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi