Gość Napisano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Zwiedzac, zwiedzac, zwiedzac... To tak przy okazji. Mam to szczescie, ze bede mogla zalatwic sobie transfer na nowe stanowisko, wiec praca tez od razu bedzie. Wiekszych planow poki co nie ma. Bede sie cieszyc Europa poki moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Sporo zwiedzania! W tamtych okolicach to cala metropolia Ruhrgebiet do zobaczenia (Kolonia, Dusseldorf, Bonn), a takze masz rzut beretem do Frankfurtu nad Menem. Baw sie przednio, i poducz jezyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Bylam wczoraj na moim bridal shower! Przyjecie niespodzianka, w ogole zapomnialam o tym zwyczaju, wiec nawet nie podejrzewalam, ze cos sie szykuje. Dostalam mnostwo prezentow. Jestem taka zadowolona, bo w koncu mam czesc rzeczy, ktore mega potrzebuje a czekalam az ktos mi je kupi. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonywkarty Napisano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Jakie sa stronki co szukaja polaczen przez mniej znane huby ? Google expedia .hipmunk skyscanner znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Bylam wczoraj na moim bridal shower! Przyjecie niespodzianka, w ogole zapomnialam o tym zwyczaju, wiec nawet nie podejrzewalam, ze cos sie szykuje. Dostalam mnostwo prezentow. Jestem taka zadowolona, bo w koncu mam czesc rzeczy, ktore mega potrzebuje a czekalam az ktos mi je kupi. ;D A kiedy ten ważny dzień dla Was jeśli można zapytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 28 maj. Juz niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Chcialam sie pochwalic, ze w piatek jedziemy do NY, bo przylatuje moja rodzinka! Pamietam jak dopiero co byli w Konsulacie, a tu juz za kilka dni bede miala wszystkich u siebie. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Bawcie sie dobrze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Chciałam powiedzieć, że wczoraj byłam na koncercie Josha Grobana i świat znów stał się piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Chciałam powiedzieć, że wczoraj byłam na koncercie Josha Grobana i świat znów stał się piękny W PL ? Sluchalem go kiedys.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi