Joanna30 Napisano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 One będą raczej przeznaczone do tego, żeby leżeć w skarbcu NBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Aaaaa, wczoraj nasza rodzinka niespodziewanie wzbogacila sie o jeszcze jednego pieska! <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amy Napisano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 600 bagsow za ekstrakcje niezla sumka. Zapytam z ciekawosci jaki koszt ubezpieczenia? Pytam bo mam 2 koty ale jeszcze sa w Polsce. Moj kocur mial problem z kamieniem z drogach moczowych i kamyk go zatkal, dostal zapalenia krwotocznego pecherza leczenie okolo 6 dni lecznica cewnik leki nowa karma urina koszt 1100zl, Kiedys operowanego mialem kota bo zlamana mial kloszt udowa, niestety zdechl po 5 dniach w wyniku zatoru plucnego jako powiklania po operacji, koszta podobne byly, lecze nie jest to istotne gdy zwierzak jest tak naprawde czlonkiem rodziny... Do wyboru byly 3 plany, kazdy inna cena po rozmowie z weterynarzem zdecydowalam sie na srodkowy koszt to ok. 28$ miesiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Ide dzis pierwszy dzien do pracy. Camp czas start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
River Napisano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Skonczylam studia i czuje sie wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Czikago made in Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alik Napisano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Ja nie widze powodu miec ubezpieczenia dla zwierzakow. Nawet jesli placisz $20 miesiecznie to rocznie sie uzbiera $2,400. No chyba ze maja jakies choroby przewlekle... Ja chodze do darmowego weterynarza z vetco - jedyny koszt to szczepionki i leki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Ja nie widze powodu miec ubezpieczenia dla zwierzakow. Nawet jesli placisz $20 miesiecznie to rocznie sie uzbiera $2,400. No chyba ze maja jakies choroby przewlekle... Ja chodze do darmowego weterynarza z vetco - jedyny koszt to szczepionki i leki Coś się Pani zera rozmnozyly. To jest mysl ekonomiczna mojej LP. Placila ubezpieczenie za psa gdy byl mlody i zdrow. Poniewaz nie chorowal to scancellowala I wtedy zaczal, vety wzieli kilka fajnych biletow na samolot do Polski plus dwutygodniowe wczasy w Meksyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alik Napisano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 :lol: a faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 ... z okazji July 4th przy piatkowej wyplacie dostal mnie sie galanty bonus. W sam raz na tygodniowy wyskok do Meksyku i jeszcze na tipy zostanie. Tylko jak te pieniadze schowac zeby ich nie przetyrmanic na pierdoly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi