ilon Napisano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Dlatego sie ciesze, ze jakims cudem udalo mi sie dostac dobrze platna prace od poniedzialku do piatku. Jestem juz tu prawie miesiac i jeszcze nie chca mnie wywalic, hehhe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Ja do swojej obecnej pracy przyszedłem na dwa tygodnie. Miałem pomoc bo się roboty spietrzyły. Leci już siódmy rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Przyszedles na chwile, a zostales kierownikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Chcialam powiedziec ze popieram Czarny Protest w Polsce, ze jestem z milionami polek ktore dzisiaj (i nie tylko) walcza o prawa ktore sa na porzadku dziennym w Europie zachodniej, USA, Kanadzie, Australii i wszystkich innych normalnych krajach. Cytuje napis na transparencie widzianym na protescie w Paryzu: I Can't Believe I Still Have to Protest This F***ing S**t. Polska zrobila sie Pakistanem Europy. Wstyd. No woman, no kraj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Przyszedles na chwile, a zostales kierownikiem? Nie zebym sie chwalil ale zgadlas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2016 E tam, andyopole, chwal sie. I gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Nie zebym sie chwalil ale zgadlas... Moze i ja kiedys zostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2016 E tam, andyopole, chwal sie. I gratuluje. Dzięki ale to dwa lata temu bylo, może trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2016 ...w sklepie w ktorym pracuje wlasnie wystawili choinki i ozdoby swiateczne. Kilka regalow dalej oczywiscie mozna "wciaz" znalezc dekoracje i slodycze Halloween'owe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Uu, wystarczy juz tylko czekac na swiateczna reklame Coca-Coli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi