andyopole Napisano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2016 ...w sklepie w ktorym pracuje wlasnie wystawili choinki i ozdoby swiateczne. Kilka regalow dalej oczywiscie mozna "wciaz" znalezc dekoracje i slodycze Halloween'owe. W Polsce też już dochodzi do paranoi. Niedługo znicze na Wszystkich Św. będą w marketach wieszać na choinkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Dzięki ale to dwa lata temu bylo, może trzy. A ja dostalam koszulke firmowa dzis - to juz prawie jak awans!! Koszulki na szczescie nie musze nosic do pracy, heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2016 A ja dostalam koszulke firmowa dzis - to juz prawie jak awans!! Koszulki na szczescie nie musze nosic do pracy, heheh. Mam pół szafy tych firmowych pierdółek... QRDE! Wkurza mnie to forum, zjada moje pisanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Moze to Twoj telefon albo komputer zjada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Wlasnie dostalam moj pierwszy Stitch Fix! Ktoras z pań próbowała? Ja zadecydowalam zatrzymać 3 z 5 przyszlanych rzeczy Podoba mi się ten pomysł ze nie muszę tracić czasu na zakupy i przesiadywanie w internetach żeby znaleźć jakieś sensowne ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Hmm, nigdy o tym nie slyszalam. Na czym to polega? EDIT: Zapomnialam przypomniec, ze dzis piatek, w razie jak jestescie tacyyyy zapracowani i nie zauwazyliscie, hhahah. Mam nadzieje, ze nikt nie mieszka gdzies, gdzie panuje huragan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Wypełniasz ankiete o tym jaki styl lubisz, kolory, itp., i stylistka Ci wybiera 5 przedmiotów - buty, torebki, ubrania stitchfix.com babeczki w pracy ciągle o tym mówiły to i ja chciałam spróbować czegoś nowego i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2016 EDIT: Zapomnialam przypomniec, ze dzis piatek, w razie jak jestescie tacyyyy zapracowani i nie zauwazyliscie, hhahah. Mam nadzieje, ze nikt nie mieszka gdzies, gdzie panuje huragan. Ja zauważyłem. :-) weekend jeszcze w Polsce. W poniedziałek wylot. W środę rozmowa kwalifikacyjna... Mam nadzieję, że ten huragan nie pomiesza mi planów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Co za rozmowa? Chwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Co za rozmowa? Chwal sie U mojego pracodawcy. Pierwsza jest telefoniczna dla wszystkich, ktorzy przeszli przez pierwsze sito. Dura lex, sed lex... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi