kzielu Napisano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 15 godzin temu, haneczka019 napisał: No i jaka decyzja? Biegniesz ochoczo zasiąść w ławie ? Tu nie wiele jest do decydowania, to generalnie jest bardziej obowiazek - nie bede sie wykrecal i kombinowal z powodami dla ktorych nie moge tam byc i pojde i zobacze co bedzie - jest oczywiscie szansa ze mnie nie beda chcieli bo wysylaja summons do wiekszej ilosci ludzi niz potrzebuja. W pracy oczywiscie placa za jury duty wiec to nie jest jakis wielki problem a lokalny sad to takie pierdolowate sprawy sadzi zdaje sie wiec nie ma grozby ugrzezniecia na kilka dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Warto zadzwonić rano, czesto nawet nie każą sie fatygować. No chyba, ze masz ochotę na dzien wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Dzisiaj po kolejnej wizycie u weta w koncu okazalo sie, ze oczko naszego szkraba sie goi. Jestem taka szczesliwa, bo przez ostatni tydzien to mialam same stresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 16 godzin temu, kzielu napisał: Tu nie wiele jest do decydowania, to generalnie jest bardziej obowiazek - nie bede sie wykrecal i kombinowal z powodami dla ktorych nie moge tam byc i pojde i zobacze co bedzie - jest oczywiscie szansa ze mnie nie beda chcieli bo wysylaja summons do wiekszej ilosci ludzi niz potrzebuja. W pracy oczywiscie placa za jury duty wiec to nie jest jakis wielki problem a lokalny sad to takie pierdolowate sprawy sadzi zdaje sie wiec nie ma grozby ugrzezniecia na kilka dni... No to już samo w sobie jest jakąś decyzją ;!. ilon a co mu się stało, że ma problemy z okiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Tydzien temu w piatek pocharatal lekko rogowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 17 godzin temu, Roelka napisał: Oh yeah, monolog Chappelle'a też był mocnym akcentem odcinka. McKinnon nie tylko w ten weekend popisała się grą na fortepianie ale też zademonstrowała niezłe ruchy podczas skeczu jako wcielenie RBG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 ...ze siedzę w szpitalu i czekam aż skończą operować mojego męża. Niby nic super poważnego ale eh. Stres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Co sie stalo mezowi? Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Operują mu twarz i wkładają płytkę do policzka. Miał problemy z "przerosnieta" kością policzkowa i próbują to wyrównać. Ja sie stresuje a on się cieszy bo dostał 2 tygodnie wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 O kurcze. Mam nadzieje, ze szybko wroci do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi