Sara Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba95 Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 pewnie, ale praca po kierunku Bezpieczeństwo Narodowe może byc dośc ciezka do zdobycia. Juz bardziej cos w zarzadzaniu kryzysowym(specjalizacja). Zobaczymy, narazie bede sie przygotowywac i pilnie czytac forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 (edytowane) 15 godzin temu, ilon napisał: Kaer mam tyle slodyczy ze jak kiedykolwiek przez najblizszy rok bedziesz mial stresy to zapraszam do mnie Najpierw musisz przemycic je przez customs. ;P Ja mam z 10kg miejsca w swoim bagazu na slodycze i flaszke. Edytowane 27 Grudnia 2016 przez KaeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Eh, kolejna przykra wiadomosc. Zmarla Carrie Fisher. Jestem wielka fanka Gwiezdnych Wojen i szczerze przyznaje, ze sie poplakalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertNYc Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 I kolejna przykra wiadomosc. Zmarl znany piosenkarz George Michael.(53 l). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 3 godziny temu, Roelka napisał: Eh, kolejna przykra wiadomosc. Zmarla Carrie Fisher. Jestem wielka fanka Gwiezdnych Wojen i szczerze przyznaje, ze sie poplakalam. Ten 2016 to generalnie ch#$&y był pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 11 godzin temu, KaeR napisał: Najpierw musisz przemycic je przez customs. ;P Ja mam z 10kg miejsca w swoim bagazu na slodycze i flaszke. Nadalam osobny bagaz ze slodyczami. 13kg + jakies 5kg w plecaku. Pozdro z amerykanskiej ziemi! ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 12 godzin temu, KaeR napisał: Najpierw musisz przemycic je przez customs. ;P Ja mam z 10kg miejsca w swoim bagazu na slodycze i flaszke. 44 minuty temu, ilon napisał: Nadalam osobny bagaz ze slodyczami. 13kg + jakies 5kg w plecaku. Pozdro z amerykanskiej ziemi! ;> Jak miło jakiś normalnych ludzi usłyszeć, bo u mnie w pracy to wszyscy wiecznie na dietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Dnia 27.12.2016 o 19:13, Roelka napisał: Eh, kolejna przykra wiadomosc. Zmarla Carrie Fisher. Jestem wielka fanka Gwiezdnych Wojen i szczerze przyznaje, ze sie poplakalam. W ramach przygotowania pogrzebu, dziś zmarła jej matka - Debbie Reynolds Z tego co słyszałem, to jednak Carrie pojawi się w kolejnej części SW, bo zdążyli nakręcić z nią zdjęcia. Edytowane 29 Grudnia 2016 przez olmeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 To ja sie przyznam, tylko proszę nie bić, ze ja gwiezdnych wojen nigdy nie lubiłam Ale tak czy inaczej jestem gotowa na koniec tego nieszczęsnego 2016 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi