jkb Napisano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 ilon szczescie, ze sie Tobie nic powaznego nie stalo! samochod jak samochod, kupisz nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 O kurczę ilon, aż mnie ciarki przeszły ! Dobrze, że to tylko tak się skończyło. A samochodem się nie martw. Wycenią szkodę i kupisz następny . U nas zima na szczęście trochę odpuszcza, w przeciwieństwie do smogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Najważniejsze, że Tobie nic się nie stało! A San Escobar brzmi zachęcająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Dzieki dziubki! Dzisiaj jeszcze siedze w domu, jutro wracam do pracy. Od poniedzialku zaczne tez jezdzic autem, chociaz troche sie boje. No ale musze. Kzielu, ja jade na wczasy na San Escobar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 16 godzin temu, Joanna30 napisał: Najważniejsze, że Tobie nic się nie stało! A San Escobar brzmi zachęcająco Ja już zrobiłam rezerwacje na wakacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 https://www.facebook.com/sanescobarcountry/ <- polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 7 godzin temu, kzielu napisał: https://www.facebook.com/sanescobarcountry/ <- polecam No i nie mogłam nie polubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NioseWamPicie Napisano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 haha ja też od razu zalajkowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oss Napisano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Ja się tam wybiorę w następne święta 6 króli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Dnia 1/11/2017 o 05:42, ilon napisał: Dzieki dziubki! Dzisiaj jeszcze siedze w domu, jutro wracam do pracy. Od poniedzialku zaczne tez jezdzic autem, chociaz troche sie boje. No ale musze. Kzielu, ja jade na wczasy na San Escobar Oj, Ilonko, dziecko moje! Czy jeszcze boli? Dopiero doczytałem o tym głupim drzewie, które znienacka i perfidnie zaatakowalo Twoje elegancko jadace auto. Mam nadzieje ze mu tak przypieprzylas ze wywalilo się korzeniami do gory! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi