andyopole Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 3 godziny temu, ilon napisał: Dziekuje! U mnie coraz lepiej, jeszcze mam w zapasie kilka zyc do wykorzystania. Swoja droga, dowiedzialalam sie juz, ze auto nie bedzie naprawiane tylko dostane kasiorke. Szkoda tylko, ze to nawet na rower nie wystarczy.. A na co Tobie taki drogi rower? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 7 godzin temu, ilon napisał: Ja naprawde mieszkam w srodku lasu Kaer. To ze 100 metrow od mojej chatki Wyszłaś za mąż za Pana leśniczego ? W PL taki samochód byłby zrobiony i dalej jeździłby po drogach, podejrzewam, że kolejny właściciel nawet nie wiedziałby o tym, że coś takiego miało miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Ja bym chciała w takim lasku mieszkać. Chociaż obejrzałam tyle horrorów ze pewnie bym się bała mieszkać na odludziu. A tak w ogóle zazdroszczę wam wszystkim śniegu i zimy.. U nad wczoraj było +20 stopnii. Celsjusza! Następny tydzień też ma być ciepły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 11 godzin temu, ilon napisał: Aa w sumie lapcie fotke. Nie wyglada az tak zle, myslalam ze sie wyklepie. Szukaj handlarza, co to wyśle do polski. Za jakiś czas się okaże, że był od pierwszego właściciela, nie bity i mało jeżdżony:) Po Twoim opisie tej tragedii, wydawało się, że będzie gorzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 14 godzin temu, ilon napisał: Ja naprawde mieszkam w srodku lasu Kaer. To ze 100 metrow od mojej chatki A mowia, ze ludzie na wsi zyja dluzej. 5 godzin temu, Roelka napisał: A tak w ogóle zazdroszczę wam wszystkim śniegu i zimy.. U nad wczoraj było +20 stopnii. Celsjusza! Następny tydzień też ma być ciepły.. Przestan! Ma byc cieplo. U nas tez wczoraj bylo ponad 20, dzis tez nie jest zle. Zimie mowie NIE. Wyrzucilem nawet w tym roku zimowe buty a drugie mam w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 16 godzin temu, ilon napisał: Ja wczoraj odsniezalem a wlasciwie odkuwałem lód przed wejściem do firmy i zmarzłem troche w nogi. Dopiero szukając przyczyny tego zjawiska skonstatowałem ze do pracy wciąż przychodzę w letnich pantoflach z "dziurami". Miałem nawet poszukać po południu w garażu jakichś cieplejszych butów (gdzieś były) ale już od poniedziałku ma być +15C. Doszedłem do wniosku ze chyba nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Wy szukacie ciepłych butów a u mnie to chcialam załączyć zdjecie ale mi nie pozwala Edytowane 13 Stycznia 2017 przez pelasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Ja się tyle najezdzilem po sniegach i oblodzonych drogach ze teraz zupełnie wystarcza mi widok zasniezonego Mont Hood gdy wracam do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi