Pacowsky Napisano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 wejdz na Orla Perc,Rysy i Gielrach nie mówię nie ! no i ok, wiem że w kontekście Waszych dużych wyjazdów za ocean i inne zakątki świata jestem amatorem, ale ważne żeby coś robić /mały off top/ Jadąc do Kanady chciałbym przedtem zahaczyć o jakiś kraj i naładować baterie.Myślałem o Kubie, Dominikanie czy też Florydzie. Zdaje się że najciekawsze cenowo oferty są do ostatniej lokalizacji. Chciałbym tam być na przełomie marca/kwietnia, jaka jest tam w tym czasie faktycznie pogoda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybka Napisano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Poczekaj jeszcze trochę, jeszcze poszalejesz hehehe.....juz się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margolcia88 Napisano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 12 czerwca mam obronę mgr, do której właśnie przygotowuje się z pytań gdzie będę losowała dwa z nich... a 20.06 wylatuje do stanów, dużo stresu na raz ale mam nadzieję że wszystko skończy się pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nigella Napisano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jadąc do Kanady chciałbym przedtem zahaczyć o jakiś kraj i naładować baterie.Myślałem o Kubie, Dominikanie czy też Florydzie. Zdaje się że najciekawsze cenowo oferty są do ostatniej lokalizacji. Chciałbym tam być na przełomie marca/kwietnia, jaka jest tam w tym czasie faktycznie pogoda ? Marzec i kwiecien - goraco, czasem bardzo goraco, prawie caly czas slonecznie (jesli pada to intensywnie, ale bardzo krotko, nie zaciaga sie tez jak w Polsce na caly region, mozesz np. byc na plazy w pelnym sloncu i jednoczesnie widziec, ze w oddali leje jak z cebra). Oczywiscie zdarzaja sie odstepstwa od normy - w tym roku na przyklad bylo troche inaczej - wiosna byla wyjatkowo przyjemna, sporo "chlodnych" dni - czyli ok. 20 stopni Celsjusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nigella Napisano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Niestety jestem w pracy caly dzien - a pracuje poza miastem - ale moglabym sie spotkac w centrum wieczorem (po 19ej) W takim razie dinner? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dinner, drink, whatever. Napisz na priva to dam ci telefon, itp. Fajnie bedzie, jezeli sie uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Kurcze dziewczyny, gdyby nie slub kumpeli to bym sie wprosila Bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nigella Napisano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Slub? W poniedzialek? Katlia, napisze na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Myslalam, ze mowa o weekendzie Tak to jest jak sie czyta posty jednym okiem. poniedzialek w pracy :/ Do Denver mam 2h jazdy. Moze kolejnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ... męczy mnie Jet lag i wcale nie mam ochoty do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi