Gość Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Stuknęła mi dzisiaj 30-stka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 100 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 16 minut temu, Roelka napisał: Stuknęła mi dzisiaj 30-stka. Dziecko jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 49 minut temu, Roelka napisał: Stuknęła mi dzisiaj 30-stka. Sto lat! Teraz juz ino z gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 38 minut temu, Jackie napisał: Dziecko jesteś Dziecko?? A ja sie tak staro juz dzisiaj poczulam. 5 minut temu, jkb napisał: Sto lat! Teraz juz ino z gorki Slyszalam, ze 30stka to najlepszy okres w zyciu, ale jednak jest mi smutno bez tej 2 z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Teraz, Roelka napisał: Slyszalam, ze 30stka to najlepszy okres w zyciu, ale jednak jest mi smutno bez tej 2 z przodu. Oj tam, 2 z przodu szkoda tylko przez chwile, potem jest normalnie. Wiem, bo niedawno sam to przechodzilem 30stka jest OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Mi jeszcze zostalo kilka lat tej 2 z przodu, hehe. Najlepszego Roelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Najlepszego Roelka ! Ja przy okazji chcialem powiedziec ze wracalem wczoraj z wyjazdu do klienta - lot DFW->CVG na CRJ900 (DL), 8 osob w biznesie, 2 w economy i to wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 15 minut temu, ilon napisał: Mi jeszcze zostalo kilka lat tej 2 z przodu, hehe. Najlepszego Roelka! Dziekuje! Ciesz sie z tej 2 poki jeszcze trwa. 1 minutę temu, kzielu napisał: Najlepszego Roelka ! Ja przy okazji chcialem powiedziec ze wracalem wczoraj z wyjazdu do klienta - lot DFW->CVG na CRJ900 (DL), 8 osob w biznesie, 2 w economy i to wszystko... Dziekuje! Prawie caly samolot dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 1 godzinę temu, Roelka napisał: Stuknęła mi dzisiaj 30-stka. Wszystkiego NAJ! Ciesz się, póki możesz, bo jak CI się 4 pojawi na początku, to od razu wszystko zacznie boleć 36 minut temu, kzielu napisał: Ja przy okazji chcialem powiedziec ze wracalem wczoraj z wyjazdu do klienta - lot DFW->CVG na CRJ900 (DL), 8 osob w biznesie, 2 w economy i to wszystko... I opłacało im się samolot puścić??? To pewnie dlatego, że 8 osób w biznesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi