katlia Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Roelko - to najlepsza dekada. Serio. Gratuluje i zazdroszcze, lol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 43 minuty temu, Joanna30 napisał: I opłacało im się samolot puścić??? To pewnie dlatego, że 8 osób w biznesie Generalnie tak, inaczej siatka im sie sypie bo on pozniej leci dalej, rzadko kiedy wraca w te same miejsce (szczegolnie CRJ ktory ma kilka lotow dziennie). Ja kiedys lecialem do CDG na 767 DL ktory mial moze 20% zapelnienia... Nie wiem ile z tych 8-miu osob zaplacilo za business, jedna na pewno nie bo dostalem upgrade (mieli miejsca, status Platinum w DL wiec nie mieli wyjscia ;-) ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 2 godziny temu, Roelka napisał: Stuknęła mi dzisiaj 30-stka. Happy happy, 100 lat! Moj syn, stary kon, tez konczy w tym roku trzydziestke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NioseWamPicie Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 2 godziny temu, Roelka napisał: Stuknęła mi dzisiaj 30-stka. Wszystkiego najlepszego! Mi jeszcze nie wjechała deprecha z okazji 30stki a tym roku już 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 (edytowane) Ja w tym roku bede obchodzic dokladnie cwiercwiecze! (btw, tez pewnie bede miala depresje) Edytowane 1 Lutego 2017 przez ilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Zdrówka życzę zatem 30 nie taka straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Dziekuje wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 3 godziny temu, Roelka napisał: Stuknęła mi dzisiaj 30-stka. No to sto lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 26 minut temu, ilon napisał: Ja w tym roku bede obchodzic dokladnie cwiercwiecze! (btw, tez pewnie bede miala depresje) Eeee to najlepsze lata. Juz mozna wracac do domu po 22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 5 godzin temu, Roelka napisał: Stuknęła mi dzisiaj 30-stka. Sto lat Roelka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi