andyopole Napisano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 6 godzin temu, Roelka napisał: Dobra, dla wszystkich dziewczyn myślących o slubie z zolnierzami. Nie robcie tego. Wojsko jest kompletnie spaczone. Wlasnie sie dowiedzielismy, ze potrzebuja zolnierza ze specjalizacja jaka ma moj maz Niemczech. Czyli jedziemy jednak do Niemiec. Jak sie znowu cos wojsku odwidzi to ja juz nie wytrzymam. Czyli chcąc nie chcąc służysz w armii razem ze slubnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Roelka, ja bym na zawał zeszła Ale super, że możecie razem pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 9 godzin temu, Roelka napisał: Dobra, dla wszystkich dziewczyn myślących o slubie z zolnierzami. Nie robcie tego. Wojsko jest kompletnie spaczone. Wlasnie sie dowiedzielismy, ze potrzebuja zolnierza ze specjalizacja jaka ma moj maz Niemczech. Czyli jedziemy jednak do Niemiec. Jak sie znowu cos wojsku odwidzi to ja juz nie wytrzymam. Trzymam kciuki, żeby już nie zmieniali decyzji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 ... ze dzis na poludniu VA ponad 80 stopni. Fajnie, ze wypadlo w niedziele. Moglem zobaczyc dzieki temu troche slonca. Jeszcze trzy dni temu chodzilem w zimowej kurtce i rekawiczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 U mnie tez goraco. :/ Ehh... Do kitu ta zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Wczoraj posadziłem zonkile (50) i cztery tuje. Poza tym przepuscilem przez shredder stertę gałęzi z przycietych krzaków, róż i winogron. Winogrona sąsiedzkie. Było 13°C i słońce. Dziś wypoczywam bo mnie bolą wszystkie kości. W ramach wypoczynku będzie ugotowana zupa i usmazone kotlety. Dwa schabowe i dwa z piersi kurzęcych, taki polski obiadek będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Zazdroszczę takiej pogody, u nas zima nie chce odpuścić. Dobrze, że była, ale szczerze mówiąc już mi tęskno za słońcem i ciepełkiem... andy widzę, że piękny ogród się szykuje u ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Do piękności jeszcze daleko. Odpuscilem radykalne zmiany w ogrodzie bo zaczęło wyłazić z ziemi dużo jakichś kwiatów i nie wiadomo co jeszcze wyjdzie. Ten sezon odpuszcze, poczekamy, popatrzymy, selekcja potem. Co do zupy. Miała być grochowka na wedzonce. Po rozmrożeniu kiełbasa okazała się być polską biała surową i musiałem zrobić biały barszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Ja wczoraj gotowalam z pol dnia. Pojemniki prawie wypadaja z lodowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Koszmarna zima, w ogole prawie sniegu nie ma... Nawet zimno specjalnie nie jest Swoja droga, jedno zwierzatko nam zdechlo w niedziele, pochowalismy pod drzewkiem w ogrodku tesciow. Teraz mamy tylko dwie szynszyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi