ilon Napisano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Godzinę temu, andyopole napisał: Pomiedzy serialami popatrz czasem na jakies wiadomości.... Ja w ogole nie ogladam telewizora.. Lato coraz blizej, na silke musze chodzic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Ja sie dowiedzialem, bo hashtag na twitterze zwyzkowal. Nie wydaje mi sie, zeby VA byla jakos super zalezna od imigrantow poza wyksztalciuchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 To juz wiem dlaczego ja nie wiem.. Bo nie mam twittera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 15 minut temu, Joanna30 napisał: A co to za akcja "dzień bez imigranta"? nielegalni protestują przeciw polityce pomarańczowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 13 minut temu, ilon napisał: Ja w ogole nie ogladam telewizora.. Lato coraz blizej, na silke musze chodzic Nie spenduj kasy na silke. Drzewa możesz narabac do kominka... Dzialke skopać.. Przyjemne z pożytecznym, kasa w domu zostaje i pobaraszkować można przed kominkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 (edytowane) Andy, mam czlonkostwo na 2 lata anyway, juz odkad tutaj przyjechalam w listopadzie 2015. Lubie chodzic, bo troche sobie popatrze na ludzi, troche pogadam o glupotach, pojde sie poopalac. Relaksik i takie tam. BTW jade dzisiaj ogladac jedna bryke, co mi ostatnio wpadla w oko. Edytowane 16 Lutego 2017 przez ilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 3 minuty temu, ilon napisał: Andy, mam czlonkostwo na 2 lata anyway, juz odkad tutaj przyjechalam w listopadzie 2016. Lubie chodzic, bo troche sobie popatrze na ludzi, troche pogadam o glupotach, pojde sie poopalac. Relaksik i takie tam. BTW jade dzisiaj ogladac jedna bryke, co mi ostatnio wpadla w oko. Już Ci ta "babciowa" Honda czy Mazda obrzydla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 No kurde, troche tak. Nie mam zadnego uczucia ani przywiazania do tego samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Tez macie takie łamagi w robocie? Na lunch zawsze pijemy herbate, dziś robił ją nasz vice, zanim doniosl do mojego biurka (5 metrow) to nachlapal po drodze! To samo nasza ksiegowa! Potem gdy boss przysiadzie przy moim biurku to się "czepia" ze kolka mam... Czy to naprawdę tak trudno donieść kubek i nie narozlewac...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Musicie wiec zatrudnic jakiegos profesjonaliste. Jak dobrze placicie to moge zlozyc aplikacje. Tylko mialabym jeszcze kilka innych warunkow.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi