ilon Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 No robilam wczoraj do 1 w nocy ciasta, ktorych sama nie moge jesc. To sie nazywa poswiecenie... Jakie plany na weekend drodzy uzytkownicy forum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Musze wlezc pod chalupe, do crawl space i poprawića wlasciwie wymienic izolacje rur z ciepla woda bo żeby umyc rano żeby ciepla woda musze spuscic najpierw wiadro zimnej... a licznik qrde bije... Poza tym pomiędzy opadami deszczu sprobuje posadzic krokusy, które przyszly kilka dni temu. Nie wiem czy zdaza zakwitnąć w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Godzinę temu, ilon napisał: Jakie plany na weekend drodzy uzytkownicy forum? My jedziemy po raz ostatni poszwedac sie po Nashville. I przy okazji wpaść do The Melting Pot na jedzonko. Jedno z naszych ulubionych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Ja bede sie pakować do Polski, w sumie nawet sie cieszę ze lecę, ale bede tęsknić za narzeczonym, mam nadzieje ze nie będziemy musieli czekac dłużej niz 4 mce na moj powrót... wysprzątalam mu juz z nudów mieszkanie, napisałam sobie cv, nawet poodkręcałam kratki wentylacyjne i wyczyscilam to co było w środku dzisiaj na kolacje robimy tacos szkoda tylko ze nie znalazłam avocado nigdzie i bedzie bez guacamole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 (edytowane) Jak to nie ma avocado. U nas nawet na większych stacjach benzynowych można kupic. Bardzo lubie guacamole, prawdopodobnie z powodu zapachu kolendry, która dodaje gdzie tylko można. Nie tylko zielona ale i ziarenka. Edytowane 17 Lutego 2017 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Ja tez uwielbiam, moje ulubione w tacos. Niestety mieszkamy na wsi i mamy 20 min do miasta w którym jest jeden sklep (piggly wiggly), czasem maja a czasem nie, tym razem nie było do Alabamy ponad pol godziny po avocado mi sie nie chciało zasuwać kolendry świeżej tez nie widziałam, w domu sobie na parapecie hodowałam. Za to ogródek nam ładnie wystrzelił po deszczu, tylko wypielic trzeba. Mamy sałatę, szczypiorek, brokuły, kapustę i jarmuz a wczoraj widziałam węża, wyglądał jak dętka od roweru, dobrze ze psy mi sie udało zawołać bo juz sie do niego dobierały. Tez wrzucam fotkę, znalazłam na necie, nie ten sam ale podobny. Musze uważać teraz na spacerach bo wyłażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Fajna "gospodarka" tylko troche sucho, jakie to strony? Duza ta wieś? Moja ma 21k Mieszkancow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 GA, granica trzech stanów (GA, AL, FL), sucho bo tu pada tylko w zimie jak przyjechałam w październiku to nie padało od prawie 4mcy podobno jak to moja przyjaciółka nazwała- klepisko. A co do zaludnienia to wikipedia pokazuje 157... osob. Takze tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Na mojej wsi to poza sezonem mieszkaja tylko 3 osoby + 3 psy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Super. Chciałbym mieszkac na takim zadupiu. Tylko internet żeby był, bo jak tak, bez Ilonki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi