Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja tez sobie jakąś kozę postawię ale raczej nie w tym sezonie. Poza tym w najzimniejszym miesiącu, tegorocznej, wyjątkowo ostrej zimy, zapłaciłem za gaz $84 wiec nie będzie wielkiego zwrotu z tej inwestycji.

Napisano
  W dniu 21.04.2017 o 03:14, andyopole napisał:

Moj inspector przyjechał w czystym roboczym ubraniu, które po inspekcji nadawało się do prania. Widać takie mamy przepisy, inne niż w PA. :D

Rozwiń  

W niektorych stanach inspekcja nie jest obowiazkowa. Kupujacy ma jednak prawo zatrudnic inspektora dla wlasnego spokoju. Rowniez jesli dom jest sprzedawany jako  "As is" inspekcja nie jest obowiazkowa.

Napisano (edytowane)

U nas, jeśli kupujesz za swoją gotówkę to "twój problem", jednak jeśli za "bankowe" to bank musi zadbać żeby kupujący spłacał kredyt a nie tracił pieniędzy na pilne, drogie naprawy zaraz po przeprowadzce.*

Edit jeszcze raz: dzieki Bogu już w domu, crazy week! A tu tyle roboty, paprykę wysadzić pod folią, wczoraj nakupilem cebulek i bulw roznych kwiatów za $113, trzeba to wsadzić ale jutro, dziś nie mam siły taki zarobiony jestem.

Edytowane przez andyopole
Literówki, pieprz...ny slownik.
Napisano

chciałam powiedzieć, że dzisiaj dostaliśmy wiadomość że nasze GC są w produkcji i na dniach mają być w skrzynce, spodziewaliśmy się ich w sierpniu a tu proszę taka niespodzianka :) jupi!