ilon Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 18 minut temu, pelasia napisał: ilon a co bedziesz oglądać? Ja po powrocie do domu zaczynam Outlander. Kobiety w pracy w serialu zakochane. Trzeba sprawdzic Choc jestem zaskoczona, bo kiedyś netflix mi na iPadzie w PL nie działał a teraz nie ma problemu, moze zacznę nawet przed wyjazdem Jestem na ostatim sezonie Dextera. Dokoncze to a potem moze zaczne cos nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Nie będę zdradzać zakończenia ale moim zdaniem był do kitu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Wszyscy mi to wlasnie mowia, ze zakonczenie tego serialu jest beznadziejne. No ale ciekawa jestem jak bardzo beznadziejne. Wkrotce sie dowiem ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosny Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Najbardziej beznadziejne zakonczenie wielosezonowego serialu EVER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 18 minut temu, Radosny napisał: Najbardziej beznadziejne zakonczenie wielosezonowego serialu EVER! Nie przebił zakończenia LOST ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 TGIF. Crazy tydzień. Nic mi się niechcenia gotować, wyciągnąłem pizzę z zamrazarki. Mimo lenistwa trochę ja poprawiłem po swojemu. Ambitne plany na jutro jednak nie pochwalę się jakie bo nie wiem czy mi się zechce wszystko robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 6 godzin temu, pelasia napisał: Nie przebił zakończenia LOST ! Tu się zgodzę w 100% , tyle że Dexter był dość dobry do samego końca - tylko ten ostatni wątek... Lost psuło się długo i z odcinka na odcinek było coraz bardziej żenujące. Btw. Ilonka szybko Ci poszło! 2 godziny temu, andyopole napisał: TGIF. Crazy tydzień. Nic mi się niechcenia gotować, wyciągnąłem pizzę z zamrazarki. Mimo lenistwa trochę ja poprawiłem po swojemu. Ambitne plany na jutro jednak nie pochwalę się jakie bo nie wiem czy mi się zechce wszystko robic. Mi się nigdy nie chce! dlatego za namową znajomych zamówiłam thermomixa. Jak na razie drugi dzień sprawdza się wyśmienicie ale boje się że zaraz mój zapał opadnie ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Te wszystkie wynalazki ostatecznie i tak kończą w garażu. Nigdy nie kupuje rzeczy typu "Cooper pan", jakieś mixery oferowane w telesprzedazy itp. opierając się na owczym pedzie. Mam to co potrzebne i wystarczy do zrobienia tego co chcę. Tak naprawdę chodzi głównie o to żeby z ludzi wyrwać pieniądze wmawiajac ludziom cudowne właściwości tych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daisy1 Napisano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 15 godzin temu, pelasia napisał: Nie będę zdradzać zakończenia ale moim zdaniem był do kitu. Ja się na końcówkę Dextera obraziłam i do dzisiaj nie obejrzałam ostatniego odcinka (tylko ostatniego), choć cały serial oglądałam na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 12 godzin temu, andyopole napisał: Te wszystkie wynalazki ostatecznie i tak kończą w garażu. Mam Ciocie w Polsce... uwazana za naprawde utalentowana w kuchni. Jej obiady, desery, ciasta byly legendarne. Znajomi, sasiedzi dzwonili z pytaniami, zamawiali u niej torty ktore byly lepsze niz te z najslawniejszych piekarni. Co bylo u niej w kuchni? Zadnych gadzetow... ot, patelnia, garnek, dobry noz... swietna kuchnia polega na wyczuciu, smaku, wiedzy... nie "wynalazkow". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi