Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, Joanna30 napisał:

To nie było tego po nich widać ;) Nie gubili rytmu, nie śpiewali bełkotliwie, itp., więc tym bardziej szacun :)

Chlopaki zaprawione, dopiero jak przyjaraja i zazyja to funkcjonują...:D

• Upvote 1

Napisano
2 godziny temu, andyopole napisał:

Chlopaki zaprawione, dopiero jak przyjaraja i zazyja to funkcjonują...:D

Nie sadze - i to nie dlatego ze jestem ich odwiecznym fanem - w tym wieku w ten sposob daleko sie nie zajedzie. Trasa jest dla kasy, trzeba jakas forme trzymac.

Ostatnio zszokowala mnie znajoma oznajmiajac ze idzie na koncert NKOTB ktory jest sold out (!!! - jak wiekszosc koncertow na ich trasie) - i Ci goscie sa w naprawde niezlej formie (pomijajac muzyke ktora generuja).

Napisano

@kzielu to mnie zaskoczyłeś, że ten twór jeszcze działa. W sumie dla kasy to wiele staroci da się reaktywować i fani się znajdą.

Poważnie zastanawiam się nad Metallica w przyszłym roku i może System of a Down w tym. Wszystko gra w sąsiedniej gminie :)

Napisano
Dnia 21.06.2017 o 17:57, Roelka napisał:

Tak :P Korzystamy z 4 dniowego wolnego weekendu męża. W sierpniu planujemy jechać na dłużej. 

W którą część Polski się zapuszczacie? Jak by się udało to chętni poznam jak była by możliwość spotkania.

Napisano
6 godzin temu, kzielu napisał:

Nie sadze - i to nie dlatego ze jestem ich odwiecznym fanem - w tym wieku w ten sposob daleko sie nie zajedzie. Trasa jest dla kasy, trzeba jakas forme trzymac.

Ostatnio zszokowala mnie znajoma oznajmiajac ze idzie na koncert NKOTB ktory jest sold out (!!! - jak wiekszosc koncertow na ich trasie) - i Ci goscie sa w naprawde niezlej formie (pomijajac muzyke ktora generuja).

Wszyscy cpali i brali. Różnica jest taka że Ci, którzy się opamietali w ostatnim momencie wciąż żyją i nawet występują. Wystarczy poczytać i pooglądać filmy ilustrujące życie gwiazd. Historia muzyki pełna jest nazwisk znakomitych artystów, którzy przestać nie potrafili. Przykre to, niektórzy nie potrafili sobie poradzić że sławą czy nadmiarem pieniędzy. A mogli wciąż tworzyć i dawać nam radość. 

Parę lat temu byłem na koncercie kolejnego dziadka o nazwisku Rod Stewart, miał wtedy 65 lat a wywijal na scenie jak mlokos, pozazdrościć formy.

Napisano

To, że wszyscy rockmani brali, ćpali i pili w czasach swojej największej świetności, to wiedza powszechna ;) Dobrze, że niektórzy się opamiętali i po dzień dzisiejszy raczą nas swoją muzyką :)

A co do NKOTB, to reaktywowali się w 2008 roku i od tego czasu działają. Są w naprawdę niezłej formie. Potwierdzam, bo widziałam ich kilkakrotnie :P

Co do Metallicy, to tez planowałam iść na ich koncert, który odbędzie się w kwietniu przyszłego roku, ale bilety wystawili na sprzedaż w kwietniu tego roku (!!!), a ja po odstaniu pół godziny w wirtualnej kolejce już się na bilety nie załapałam, więc tym razem panów nie zobaczę. Szkoda, no ale co zrobić. Taki lajf :D

Napisano
6 godzin temu, andyopole napisał:

Wszyscy cpali i brali. Różnica jest taka że Ci, którzy się opamietali w ostatnim momencie wciąż żyją i nawet występują. Wystarczy poczytać i pooglądać filmy ilustrujące życie gwiazd. Historia muzyki pełna jest nazwisk znakomitych artystów, którzy przestać nie potrafili. Przykre to, niektórzy nie potrafili sobie poradzić że sławą czy nadmiarem pieniędzy. A mogli wciąż tworzyć i dawać nam radość. 

Jakby Ci to powiedziec - ja troche o muzyce i jej historii wiem ;-) Wpadnij kiedys to zobaczysz moja polke z CD / katalog z flac.

Wiadomo ze brali i wiadomo ze teraz nie biora bo w tym wieku to by ich zabilo.

Co do NKOTB - fanem nie bylem, natomiast jakis tam talent chlopaki mieli (maja) - wiekszy niz przecietna "gwiazda" pop od jednej piosenki. A popularnosc (i publicznosc na koncertach) maja aktualnie wieksza niz wiekszosc tzw. aktualnego mainstreamu...

Napisano
5 godzin temu, Joanna30 napisał:

Co do Metallicy, to tez planowałam iść na ich koncert, który odbędzie się w kwietniu przyszłego roku, ale bilety wystawili na sprzedaż w kwietniu tego roku (!!!), a ja po odstaniu pół godziny w wirtualnej kolejce już się na bilety nie załapałam, więc tym razem panów nie zobaczę. Szkoda, no ale co zrobić. Taki lajf :D

Ja möj Ticket na koncert zespołu Metallica w East Rutherford NJ (maj 2017),kupiłem bez problemu poprzez Ticketmaster. 

Napisano
Godzinę temu, RobertNYc napisał:

Ja möj Ticket na koncert zespołu Metallica w East Rutherford NJ (maj 2017),kupiłem bez problemu poprzez Ticketmaster. 

To super. A na Kraków tak szybko się rozeszły, że nie starczyło dla wszystkich chętnych.

Napisano
40 minut temu, Joanna30 napisał:

To super. A na Kraków tak szybko się rozeszły, że nie starczyło dla wszystkich chętnych.

Podejrzewam ze na serwisach aukcyjnych typu eBay czy Allegro, kupisz bilet bez większych problemów.