andyopole Napisano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Więc mój jest w mniejszości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarex Napisano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 2 minuty temu, andyopole napisał: Więc mój jest w mniejszości... Tak jak Floryda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 22 minuty temu, czarex napisał: Tak jak Floryda U mnie nie ma podatku od sprzedaży a u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarex Napisano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 1 minutę temu, andyopole napisał: U mnie nie ma podatku od sprzedaży a u Ciebie? Dochodowego. Ale wiesz, z tego co mi wiadomo, to w takim New Hampshire nie ma obu z tego co mi wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 8 minut temu, czarex napisał: Dochodowego. Ale wiesz, z tego co mi wiadomo, to w takim New Hampshire nie ma obu z tego co mi wiadomo. Masz tak jak w WA. A w NH mają jakiś inny sposób na skubanie pracujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarex Napisano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Teraz, andyopole napisał: Masz tak jak w WA. A w NH mają jakiś inny sposób na skubanie pracujących. Wiesz NH, to dziura... Co tam jest? Wiec nic dziwnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Godzinę temu, andyopole napisał: Więc mój jest w mniejszości... Ale za to macie wysokie personal income tax... w najwyzszym 10%cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Dnia 7/28/2017 o 11:17, ilon napisał: Ja poszlam tam glownie ze wzgledu na ich frytki lol. Duzo osob opowiadalo mi o porcjach ich frytek, wiec jako wielki milosnik kartofli musialam skosztowac. Ogolnie burger calkiem dobry, frytki tez byly pyszne, ale na mala porcje (ktora rzeczywiscie byla ogromna) nasypali chyba kilo soli Następnym razem jak będziesz w okolicy wpadaj do nas. Też Idaho, też fresh cut i nie solimy ani grama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 1 godzinę temu, andyopole napisał: Więc mój jest w mniejszości... Mój też - nie ma podatku od sprzedaży, ale jakoś wcale tanio nie jest ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Dnia 7/28/2017 o 18:32, karina napisał: Matko moja...to tak sie da ???? Kiedys przez bardzo dlugi okres czasu jakos zapomnialam kupic soli i tak sie odzwyczailam. Wiadomo, ze jak cos kupie, czy jak jem na miescie to jest tam tej soli, ale sama w kuchni srednio uzywam. Tak samo mialam z cukrem. Zapomnialam kupic przez kilka tygodni i odzwyczailam sie konkretnie od cukru w herbacie albo kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi