andyopole Napisano 2 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Kiedy ten piaaaaaaaaaaaatek?! U nas już dziś. Z powodu upalow (44C) do których nasze organizmy nie przywykly boss zarzadzil wolne od lunchu az do odwołania. W niedziele chyba dam na msze żeby upaly trwaly i trwaly. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 22 minuty temu, andyopole napisał: U nas już dziś. Z powodu upalow (44C) Czy to już koniec świata? Ja umieram jak jest powyżej 25... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 26 minut temu, andyopole napisał: U nas już dziś. Z powodu upalow (44C) do których nasze organizmy nie przywykly boss zarzadzil wolne od lunchu az do odwołania. W niedziele chyba dam na msze żeby upaly trwaly i trwaly. Ale zazdroszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 10 minut temu, Roelka napisał: Czy to już koniec świata? Ja umieram jak jest powyżej 25... Mam tak samo! 44C to jest jakis koszmar i apokalipsa Juz sie jesieni nie moge doczekac Szczesliwie w biurze mamy klimatyzacje i jest cudowne 68F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 5 minut temu, jkb napisał: Juz sie jesieni nie moge doczekac Szczesliwie w biurze mamy klimatyzacje i jest cudowne 68F Jak dla mnie lato moze byc caly rok. Na sama mysl o jesieni jestem zalamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 1 minutę temu, ilon napisał: Jak dla mnie lato moze byc caly rok. Na sama mysl o jesieni jestem zalamana Mamy tu kilka takich cieplolubow w biurze Na szczescie kazde lato sie kiedys konczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 2 minuty temu, jkb napisał: Mamy tu kilka takich cieplolubow w biurze Na szczescie kazde lato sie kiedys konczy Czy mozna zalozyc na forum taki filtr, ze jak jkb pisze o temperaturze to nikt tego nie widzi. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 2 minuty temu, KaeR napisał: Czy mozna zalozyc na forum taki filtr, ze jak jkb pisze o temperaturze to nikt tego nie widzi. ;P Nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 38 minut temu, ilon napisał: Jak dla mnie lato moze byc caly rok. Ale nie w Chicago. Właśnie przyszedł rachunek za prąd. 127 dolarów. Dodam że nie lubimy jak w mieszkaniu jest zbyt chłodno, więc klima nie szaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeaz Napisano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, andyopole napisał: U nas już dziś. Z powodu upalow (44C) do których nasze organizmy nie przywykly boss zarzadzil wolne od lunchu az do odwołania. W niedziele chyba dam na msze żeby upaly trwaly i trwaly. my powyzej 40C dopiero sciagamy kurtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi