cee Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Ja miałem t-mobile z paczce z trzema innymi numerami. Wszystko nielimitowane rozmowy, net, I inne pierdoly I do tego dwa numery miały unlimited international calls. Wszystko za $180. Zasięg był też ok także mogę od siebie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 19 minut temu, Roelka napisał: Forum zaktualizowano? Jakoś inaczej wygląda na telefonie. Na kompie również. Chyba zmienili szatę graficzną. Ale coś jest nie tak, bo nie otwierają mi się wątki na ostatnich postach, których nie czytałam tylko na pierwszej stronie wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 U mnie wszystko gra ale fajnie byłoby gdyby latało w tapatalku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Godzinę temu, haneczka019 napisał: Na kompie również. Chyba zmienili szatę graficzną. Ale coś jest nie tak, bo nie otwierają mi się wątki na ostatnich postach, których nie czytałam tylko na pierwszej stronie wątku... Juz gwiazdka wrocila, mozna wejsc na ostatni post. Ech te zmiany... czy nie moze byc tak jak bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) 22 godziny temu, andyopole napisał: Mam Verizon I tak go wlasnie uzywam. Voice, text, data unlimited, place miesiecznie cos ok. $75. Data chodzi bardzo ladnie. Kiedys na probe puscilem filmy z YT na TV, tablecie, laptopie i telefonie jednoczesnie. Szlo rowno, bez buforowania. Nie ma zadnego limitu danych (a moze go nie osiagnalem?) po ktorym predkosc transferu spada a uzywam dosc intensywnie. Andy, co to znaczy - Hotspot: 10GB LTE, 3G speed thereafter - to znaczy, ze bede mogla polaczyc np telewizor z Internetem z telefonu i na telewizorze uzyc tylko 10GB? 2 godziny temu, cee napisał: Ja miałem t-mobile z paczce z trzema innymi numerami. Wszystko nielimitowane rozmowy, net, I inne pierdoly I do tego dwa numery miały unlimited international calls. Wszystko za $180. Zasięg był też ok także mogę od siebie polecić. Tez sie zastanawiam nad tym T-mobilem, ale nikt z moich znajomych tutaj w okolicy nie ma, wiec zastanawiam sie jak z zasiegiem... Poza tym na tej stronce co podalam powyzej jest - Hotspot: N/A - co to znaczy? Boziu, ale ze mnie ciemniak Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez ilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Hotspot to udostępnianie internetu dla np tabletu czy właśnie tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 7 minut temu, ilon napisał: Andy, co to znaczy - Hotspot: 10GB LTE, 3G speed thereafter - to znaczy, ze bede mogla polaczyc np telewizor z Internetem z telefonu i na telewizorze uzyc tylko 10GB? Jak przekroczysz 10GB zuzycia danych to predkosc spada do poziomu z 3G, czyli maks 1Mb/s przy dobrych wiatrach. Ale to sie tyczy hotspotu - czyli jak uzywasz telefonu do podlaczenia innych urzadzen, np jakiegos Roku czy innego ChromeCasta przy pomocy ktorego wyswielasz netflix na telewizorze. Teraz tak dla orientacji, netflix w pelnym HD, 1080p zuzywa okolo 3GB na godzine, czyli po 3 godzinach wyczerpalas juz limit, i do konca miesiaca mozesz sobie ogladac filmy w najnizszej jakosci, pewnie gorszej niz VHS. Ja wywalilem kablowke zupelnie, cala moja telewizja idzie przez internet i zuzywam troche ponad 1TB miesiecznie, 100 razy wiecej niz ten limit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Vlade, to co lepiej brac kablowy Internet jak zamierzam na nim ogladac tyle telewizji? Kurde, przegladam oferty kablowe, ale ja sie w ogole nie znam co te liczby wszystkie znacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 2 godziny temu, cee napisał: Hotspot to udostępnianie internetu dla np tabletu czy właśnie tv. Czyli w T-Mobilu nie mozesz tego zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 To zależy od taryfy bo ja mogłem udostępniać swój data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi